LU
INTERACTIEVE MUUR

Wat is het?

Lü is een software programma dat je al spelend doet leren. Een reusachtige wandprojectie, een krachtig licht- en geluidssysteem en een 3D-camera voor bewegingsdetectie zorgen voor een unieke beleving in meer dan 25 verschillende soorten spelletjes.

Informatie

Jeppa Sport verhuurt een mobiele Lü interactieve muur aan een betaalbare prijs voor scholen, gemeentelijke diensten, woonzorgcentra, bedrijfsevents, teambuildings … Al spelend leert men rekenen, aardrijkskunde, taal ... Ontdek de interactieve muur spelletjes als wack a mole, mineworld, galactic, target ...Gebruik de handige tools om les te geven in relaxatie, dans of kleur je les met een enorm scorebord, chrono... Momenteel zijn er meer dan 30 verschillende applicaties beschikbaar en nieuwe toepassingen worden frequent gelanceerd. 


Inbegrepen in Lü: 1 video projector, 1 computer, 1 3D camera, 6 statische lichten, 2 computergestuurde lichten, 2 speakers, staander, bescherming en afstandsbediening. Wij zorgen voor een levering op uw locatie, installatie, instructie en professionele begeleiding. Het enige dat je moet voorzien is een vrijstaande muur en een binnenruimte.


0

Onze partners