Wat is het?

MODU is een modulair systeem van blokken, die je onderling kan verbinden en verbouwen tot allerlei constructies en spelmogelijkheden. Strak en clean, in neutrale hoofdtinten, met kleine kleuraccenten. MODU heeft Scandinavische roots. Het werd ontwikkeld in Kopenhagen, door een team van jonge mensen dat bij het creëren van de modulaire blokken maar 1 doel voor ogen had: speels en duurzaam speelgoed ontwerpen, dat motorische skills bij kinderen helpt ontwikkelen en ondersteunen.

Informatie

Jeppa verhuurt modu blocks voor peuterspeeldagen, peuter- en kleuterklasjes, kleutersportdagen, babyborrels, opendeurdagen ... Met 10 dreamkits modu blocks in één grote verrolbare bak kan je zo met een 20-tal peuters of kleuters aan de slag. De kinderen leren actief onderzoekend spelen en vooral creatief werken. Dat er dan ook ontelbare geweldige constructies tevoorschijn komen maakt het extra fun!


Ons Jeppa modu pakket vind je in een rolbak met laadklep zodat je peuters of kleuters eenvoudig aan de blocks kunnen en zelfstandig kunnen spelen. Het pakket bestaat uit 70 blokken, 180 staven, 80 wieltjes en een boekje met inspiratie om te beginnen bouwen. 


0

Onze partners