Verjaardagsfeestjes


Een verjaardagsfeestje organiseren is heel wat werk. Wil jij eens origineel uit de hoek te komen ipv met de klasvriendjes naar de cinema te gaan? Laat Jeppa Sport je verjaardagsfeestje ondersteunen. We stellen je een ongeziene formule voor naar jouw wensen. Onze enthousiaste monitoren zorgen zo voor een onvergetelijke dag met materialen als bubbleballs, hoverboards, nerfguns, shoot out, bamboebouwen, monkeyclimbing en veel veel meer... Aarzel niet en neem hieronder contact op.

Heb je geen begeleiding nodig, enkel materiaal, kijk dan even naar de vele mogelijkheden bij verhuur.

Verjaardagsfeestje 2.jpg
verjaardagsfeestje.jpg

NERFWAR

Breng je eigen nerfgun of gebruik één van onze 30 nerfguns in een kleine speelgoedoorlog. Schuil achter bunkers om te herladen, cover elkaar bij het veroveren van de vlag en heal elkaar wanneer nodig. In de verschillende tactische spelvormen kan het kind zich helemaal inleven als soldaat en leert het op een leuke manier samenwerken in teamverband.

SHOOT OUT

Shoot out is een mix tussen paintball en dodgeball. Ipv paintball geweren schieten we met pijl en boog. Pijlen zijn met een mousse kop voorzien, we dragen maskers en de bogen zijn speciaal ontworpen om in beweging gemakkelijk te herladen en schieten. We spelen allerhande wedstrijdvormen onder professionele en veilige begeleiding. 

Bubbleball

Bots met grote inflatable ballen tegen je vrienden en probeer te scoren. Dit lachwekkende spel kan je eventueel koppelen aan een nerfwar. Gebruik de bubbleballs als schuttingen om achter te schuilen.