X

5 teambuilding activiteiten om een onverslaanbaar team te smeden

Toegevoegd op 23/05/2024

Of je nu de teamgeest wil versterken, de communicatie op de werkvloer verbeteren of gewoonweg een leuk uitje voor je team wil organiseren: het uitkiezen van de ideale teambuildingactiviteit is hierbij cruciaal! En door het uitgebreide aanbod op de markt, komt er vaak ook keuzestress bij te pas, maar geen zorgen, wij zetten alles op een rijtje en lijsten hier alvast even onze top 5 activiteiten op. 


Bereid je voor om te ontdekken, te delen en te strijden – allemaal in de naam van teamspirit en ‘Jeppaaa!’


1. De Sociaalste Medewerker


Duik in een wereld vol originele opdrachten met "De Sociaalste Medewerker ". Deze activiteit is perfect voor het doorbreken van het ijs en het bevorderen van sociale banden. Het laat je in wisselende teamsamenstellingen werken, 5 vs 5, 2 vs 2, 10 vs 10… Na elke opdracht wisselen we van teamgenoten, waardoor je de kans krijgt om met iedereen samen te werken. Zie jezelf en je collega's in een heel nieuw licht buiten de gebruikelijke werksfeer. Met elke voltooid opdracht worden er punten toegekend - wie zal er zegevieren en de eervolle titel van 'De Sociaalste Medewerker' verdienen?2. De Jeppa Company Cup


Transformeer je bedrijfscultuur met "De Jeppa Company Cup ", een op maat gemaakte competitie die teamwork en gezonde concurrentie aanmoedigt. Wij brengen jouw merk tot leven in een speciaal ontwikkelde webapplicatie, compleet met je bedrijfslogo en huisstijlkleuren. Of je nu individueel meedoet of in een team, deze corporate challenge is gegarandeerd een hit, niet alleen tijdens werkuren, maar ook op bedrijfsfamiliedagen!


3. Jeppa Trefbal


Herontdek het klassieke spel tusen 4 vuren, koningsbal of dodgeball met ‘Jeppa Trefbal! ’ Een activiteit die tactiek, snelheid en behendigheid vereist. Stap onze unieke multifunctionele trefbalarena binnen en laat je door professionele begeleiding meeslepen in een verscheidenheid aan spelvormen zoals ‘American dodgeball’ ‘Indian dogeball’, ‘Superball’ en ‘Piratesattack’. Deze spelen dagen zelfs de meest behendige volwassenen uit!


4. Jeppa Office Games


Laat de routine achter je met "Jeppa Office Games ", een activiteit die het kantoorleven omtovert tot een opwindende uitdaging. Vergeet vergaderingen en deadlines voor even en stort je op creatieve puzzels, simpele kantoorsporten, en hilarische teamuitdagingen. Deze games zijn niet alleen enorm leuk, maar versterken ook de teamgeest en zorgen voor onvergetelijke herinneringen.


5. Interactive Teambuilding


Stap in de toekomst van teambuilding met onze "Interactive Teambuilding ". Deze activiteit introduceert geavanceerde technologieën zoals Lu-de interactieve muur uit Canada, IPS (Interactive Playsystems), en ITL (Interactive Tag Lights) voor een meeslepende ervaring die innovatie en samenwerking bevordert. Bereid je voor op een spannende competitie die je team op unieke wijze samenbrengt.


Teambuildings zijn cruciaal omdat ze de fundamenten leggen voor een sterker, meer verbonden team. Door samen te werken aan unieke en uitdagende activiteiten buiten de normale werkomgeving, krijgen collega's de kans om elkaar op nieuwe niveaus te ontdekken en waarderen, wat leidt tot verbeterde communicatie, begrip en samenwerking op de werkvloer. Deze gedeelde ervaringen fungeren als een krachtige lijm die individuen samenbrengt.


Bij Jeppa Sport zijn we toegewijd aan het creëren van deze onvergetelijke, verbindende ervaringen. Elk van deze bovenstaande activiteiten en nog een hele menukaart vol aan activiteiten (die je hier kan vinden ), bieden een unieke kans om de dynamiek binnen je team te verbeteren, terwijl je ook gewoon een geweldige tijd hebt. Klaar om jouw team naar een hoger niveau te tillen? Contacteer ons vrijblijvend en wie weet organiseren we binnenkort een onvergetelijke ervaring voor je team.


Onze partners