X

JEPPA
VEEL GESTELDE VRAGEN

Jeppa FAQ

Met deze FAQ proberen we een antwoord te geven op de meest gestelde vragen. Heb je toch een andere vraag? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Veel gestelde vragen over sportkampen

Wat is een Jeppa Sportkamp?

Jeppa probeert zich uniek in de markt te zetten met uitdagende kampen in vooral de regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Wij zijn allergisch aan het woord omnisport. Bij ons zal je geen zakdoekje leggen of chinese voetbal spelletjes zien. Jeppa probeert met al zijn spelvormen mee te gaan in de hedendaagse trends en interesses van de deelnemers. Zo worden vaak activiteiten van scratch bedacht door ervaren sportlesgevers of worden spelideeën uit het buitenland geïntroduceerd.


Enkele bekende kampthema's:


Jeppa bouncekampen zijn de kampen met uitdagende inflatables of opblaasstructuren. Elke dag worden er andere inflatables met bijhorende spelvormen geinstalleerd. Deze inflatables komen uit ons verhuuraanbod. Elk jaar wordt er in nieuwe attracties geinvesteerd zodat deelnemers steeds andere activiteiten krijgen aanbgeboden als ze elk jaar opnieuw deelnemen aan deze kampformule. Aan het einde van de week is het groot feest en worden alle inflatavles gecombineerd tot één groot bounce parcours.


Op de Jeppa bouwkampen bouwen we een hele week aan een zelf gecreëerd dorp van paletten. Deelnemers gaan creatief aan de slag met hamers, nagels, zagen... om aan het einde van de week ouders te verwelkomen in het zelf gebouwde restaurantje, kermisattractie, ruimtetuig of andere zelfbedachte constructies


Jeppa Sport en Crea kampen zijn de kampen voor de al lerkleinsten onder ons. Er zijn 3 thema’s waarin de kleuters zich verdiepen. Er is een tover en magie kamp, een dino kamp en een piraten kamp. Kleuters wisselen uitdagende sport af met creatieve knutselmomenten. Dit steeds in thema onder professionele begeleiding van kleuterleerkrachten of studenten kleuteronderwijs.


Onze Jeppa Wake kampen te Wake-Up Cable zijn dan weer voor de oudere deelnemers. Vanaf 8 jaar tot 16 jaar kan je leren waterskiën of wakeboarden. Jeppa Sport wisselt watersporten als deze maar ook vlotten bouwen, supboarden af met sportieve activiteiten op maat van de leeftijd. Shoot out, skaten, freerunning …


Bij de Jeppa Snowkampen gaan deelnemers in niveau groepen snowboarden of skiën in de voormiddag bij onze partner te Aspen Wilrijk. In de namiddag gaan ze op dezelfde locatie uit de sneeuw om activiteiten als Fortnite nerf, Lu interactieve muur, stuntstep en skaten … te doen bij Jeppa.


Het Jeppa Skate & Stuntstep kamp: Leer deze leuke street sport en of verbeter je skills met onze professionele skate instructeurs. Werk gedurende een week aan een eigen skate magazine met verschillende uitdagingen. Laat je tricks en skills zien aan het einde van de week in de Jeppa skate battle.


Waar kan ik een fiscaal attest krijgen voor de belastingen

Jeppa is geen erkende of gesubsidieerde vereniging. Hierdoor is het onmogelijk om bij Jeppa fiscale attesten te verkrijgen.


Kan ik een papier van het ziekenfonds laten invullen

Jeppa ontvangt graag alle papieren op de kampen om door de coördinator te laten invullen. Papieren ontvangen we liefst zo volledig mogelijk ingevuld door de ouders van de deelnemer. Papieren die achteraf worden opgestuurd via email of via postbus worden niet meer ingevuld.


Gegevens van Jeppa: • Jeppa Sportkampen VZW,

 • Frederik De Merodestraat 6, 2600 Antwerpen

 • BE0721660697


Waar vind ik de verloren voorwerpen terug?

Jeppa zal steeds op de laatste dag van een kamp de verloren voorwerpen uitstallen voor de ouders. Zijn er na de laatste dag nog verloren voorwerpen dan laten wij dit achter bij de verantwoordelijke van de locatie. Dit ofwel op de desbetreffende partnerlocatie of het sportcentrum.


Is er opvang inbegrepen in de kampen?

Op al onze standaard kampen voorzien wij voor-opvang van 8u tot 9u en na-opvang van 16u tot 17u. Deze opvang is steeds inbegrepen in de prijs. bij sommige samenwerkingen met gemeente of partners wijkt dit af van de standaard. De info staat echter steeds weergegeven op de verschillende kamp webpagina’s. 


Wanneer ontvang ik alle praktische info over mijn kamp?

Bij het volbrengen van een inschrijving voor een kamp via de website van Jeppa Sport krijg je onmiddellijk na de automatische betaling een bevestigingsmail. In deze email zit steeds een PDF in bijlage met de nodige info over het kamp. Er wordt in aanloop naar het kamp geen verdere info gegeven. Bij inschrijvingen via gemeentelijke jeugd-of sportdiensten wordt de info door hen gegeven.


Ik heb een allergie. Wat nu?

Het is belangrijk voor onze lesgevers om rekening te houden met allergieën of medische aandoeningen tijdens het kamp. Daarom is het belangrijk om deze info met Jeppa te delen bij het inschrijven. Alle medische gegevens kunnen ingevuld worden bij de extra mededelingen bij de inschrijving. Het kan zeker geen kwaad om dit nogmaals te melden aan de start van het kamp bij de verantwoordelijke Jeppa coördinator.


Wie is onze begeleiding?

Monitors van 16 tem 18 jaar worden op vrijwillige basis ingeschakeld op sommige kamp formula. Zij zullen niet voor een groep staan maar ondersteuning bieden waar nodig. Later kunnen zij groeien tot Jeppa lesgevers. Jeppa Sport werkt met lesgevers die ofwel studerend zijn aan een opleiding sport of lager onderwijs ofwel studeren om te werken in de sociale sector later. Ook afgestudeerde lesgevers worden door ons ingeschakeld. Lesgevers bij Jeppa worden eerst getest naar kwaliteit op een proefdag. Later kunnen ze van lesgever promoveren naar coördinator van een kamp. De coördinator is de kampverantwoordelijke en zorgt voor een goed weekverloop. Hij/zij biedt ondersteuning waar nodig en is het aanspreekpunt voor ouders of partners op de locatie. 


Het personeel van Jeppa Sport geniet elk jaar van een opleidingsweekend. Hier wordt een workshop EHBO gegeven, algemene didactiek en afspraken bij Jeppa, nieuwe materialen, personeelsbeleid e.a. toegelicht. Hoe groot zijn onze groepen op een kamp?

Jeppa werkt met maximum 15 deelnemers per groep voor een Jeppa Sport & Crea kamp. Op Jeppa sportkampen, snowkampen, bouncekampen, skate & stunt kampen gaat dit tot maximum 20 deelnemers per groep. Voor Jeppa bouwkampen wordt er per 12 deelnemers een monitor voorzien. Op de wakeboardkampen wordt er per 18 deelnemers gewerkt.


Waar vind ik de bevestigingsmail na inschrijving? Wat houdt deze in?

Inschrijvingen via website Jeppa Sport: Na betaling online van de inschijving ontvang je een bevestigings email. Kijk even in je spam. Vind je daar ook geen email terug. Stuur ons een email op info@jeppasport.com en wij zorgen dat je alsnog de bevestigingsmail ontvangt. In bijlage van de bevestigingsemail vind je een PDF met extra info voor het kamp.


Hoe werkt de wachtlijst?

Wanneer je je inschrijft voor de wachtlijst kom je als eerste in aanmerking om in te schrijven wanneer er een plek vrijkomt op een kamp. Let op! Wanneer er iemand annuleert en dus een plek vrijkomt krijgt iedereen op de wachtlijst op hetzelfde moment een email met de mogelijkheid tot inschrijving. Wie eerst is om te reageren kan de vrijgekomen plaats invullen.


Kunnen vriendjes samen zitten in een kampgroep?

Wij maken de groepen steeds bij de start van het kamp op leeftijd. Na de groepen te hebben verdeeld vragen wij de deelnemers wie eventueel nog wil wisselen om toch bij vriendjes te kunnen zitten. Dus onze lesgevers houden hier zeker rekening mee. Bij grote leeftijdsverschillen tussen bv. broer en zus, dan raden wij vaak aan om in een groep bij leeftijdsgenoten nieuwe vriendjes te maken. Dat lukt ook vaak op onze kampen waarin iedereen elkaar leert kennen op een sportieve sociale manier.


Ik wil een kamp annuleren. Wat nu?

Bij annulatie van een kamp in samenwerking met een gemeentelijke jeugd en/ of sportdienst dien je steeds te annuleren bij de gemeentelijke dienst zelf. De info vind je vaak via de link naar de inschrijvingspagina van de gemeente zelf.


Als je een kamp van Jeppa zelf wil annuleren is het belangrijk om ons via e-mail op de hoogte stellen via info@jeppasport.com. Vermeld ook steeds de naam van de deelnemer(s) en de reden zo kunnen wij u snel verder helpen! Wij annuleren nooit een kamp via telefoon, gelieve ons altijd per e-mail op de hoogte te stellen. Je mag ons uiteraard altijd telefonisch contacteren in geval van vragen. Wij helpen je graag verder.


De annulatievoorwaarden:


A. In geval van ziekte of ongeval: Op de dag van ziekte graag een mail met de vermelding van ziekte. Uw schriftelijke aanvraag tot terugbetaling moet ons uiterlijk 5 werkdagen na het kamp samen met een doktersattest bereiken. Het resterende aantal dagen afwezig wordt u terugbetaald min 10% administratie kosten. 


B. In alle andere gevallen: U laat ons op voorhand schriftelijk (via mail) weten dat de inschrijving niet kan doorgaan. Wij regelen een korting t.w.v. het inschrijvingsbedrag (min 10% hiervan voor administratiekosten) die u kunt gebruiken voor de betaling van een volgend Jeppa kamp.


Is mijn kind verzekerd? Wat als er een ongeval gebeurd?

Een aanvullende ongevallenverzekering is inbegrepen in de prijs van onze kampen. Bij het plaatsvinden van een ongeval geven wij steeds verzekeringspapieren mee zo volledig mogelijk ingevuld door onze kampverantwoordelijke. Dit papier dient u in te dienen bij uw verzekering na het invullen van het gedeelte voorzien voor een arts of ziekenhuis. De verzekeringsmaatschappijen communcieren met elkaar zodat onze verzekering uw ongevalverzekering verder aan kan vullen.


Veel gestelde vragen over sportdagen

Wat is een Jeppa sportdag?

Jeppa zet zich uniek in de markt met uitdagende sportdagen in groot Vlaanderen en in bereikbaar Nederland. Deze sportdagen zijn voor zowel kleuter-, lagere en secundaire scholen. U kan kiezen uit een sportdag op uw locatie en een watersportdag op onze locatie. 


Sportdag op uw locatie naar keuze: Wij spreken met u een doorschuifschema af volgens de openingsuren van uw school. Wil u een standaard sportdag of eerder een sportdag met challenges zodat je een competitie binnen de verschillende klasgroepen kan doen? Wij komen met al onze attracies naar uw locatie om zowel indoor als outdoor een mooi gevarieerd aanbod te voorzien. Hiervoor wordt er beroep gedaan op de verhuur van inflatables, interactieve spelen, schietopdrachten coöperatieve opdrachten.


Watersportdag: Jeppa beschikt over een mooie partnerschip met Wake-up Cable Antwerpen. Hier kan je waterskiën, wakeboarden, strandactiviteiten en meer doen. Hoe lang duurt een activiteit?

Activiteiten kunnen kort en krachtig zijn met een strak doorschuifschema van 25-30 minuten tot uitgebreide activiteiten van 50 minuten. 


Zijn alle activiteiten begeleid?

Daar begeleiding vaak het duurste is voor scholen beperken wij onze coördinators of lesgevers tot twee op een Jeppa sportdag voor +/- 120 deelnemers. Die zijn mee inbegrepen in de afgesproken prijs per leerling. De klasleerkrachten of klastitularisen begeleiden een groep. Zij werken adhv kijkwijzers met op maat gemaakte activiteiten. De kijkwijzers worden op voorhand reeds doorgestuurd en activiteiten worden in samenspraak gerserveerd. Onze coördinators werken vaak overkoepelend, ze briefen de klasleerkrachten en ondersteunen waar nodig. Wil u extra begeleiding voor moeilijke activiteiten als bijvoorbeeld archery tag of shoot out dan kan dat aan €40/ uur. 


Met hoeveel deelnemers moeten we zijn voor een Jeppa Sportdag?

De meeste Jeppa sportdagen worden geboekt vanaf +/- 120 deelnemers. Ver onder dit getal is het beter om een kijkje te nemen in ons verhuuraanbod. Er zijn reeds sportdagen georganiseerd voor grote scholen van wel 800 lln. Hier is maatwerk van groot belang.


Wanneer moet ik een sportdag betalen?

Voor een sportdag wordt na het aanvaarden van de offerte met een voorschotfactuur gewert van 30%. Na je sportdag wordt het restbedrag aangerekend. 


Wij tellen het aantal deelnemers aanwezig op uw sportdag. De afgesproken prijs per deelnemer wordt dan achteraf gefactureerd -30% voorschot. Wij werken standaard met een afwezigheidspercentage van 90% om te factureren achteraf. DWZ Zijn er 100 aanwezige deelnemers voor een afgesproken sportdag van 120 deelnemers aan €15 p/p. Dan factureren wij 108 deelnemers aan 30% voorschot (€486) en 70% na de sportdag (€1134).


Wat als ik mijn sportdag wil annuleren?

Als je een activiteit wil annuleren moet je ons altijd via e-mail op de hoogte stellen van de annulatie via info@jeppasport.com . Vermeld ook steeds je naam, datum en de reden zo kunnen wij je snel verder helpen! Wij annuleren nooit een activiteit via telefoon, gelieve ons altijd per e-mail op de hoogte te stellen. Je mag ons uiteraard altijd telefonisch contacteren in geval van vragen. Je kan een activiteit kosteloos annuleren tot 14 dagen na boeking, nadien zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


Je kan steeds een sportdag annuleren tot één maand voor datum. Hiervoor wordt 10% adminstratiekosten aangerekend. Bij annulatie dichter bij factureren wij 30% van de sportdag, maar kan dit afgetrokken worden bij het boeken van een nieuwe sportdag op een andere datum. Bij regenweer gelden er andere annulatie voorwaarden. 


Wat bij regenweer?

In geval van slecht weer tijdens een sportdag kijken wij naar welke activiteiten te vervangen zijn om toch nog dezelfde locatie te kunnen gebruiken? Een beetje regen kan geen kwaad. Bij elke sportdag outdoor is het belangrijk om een overdekte ruimte te voorzien voor lunch, pauze en schuilmomenten. 


Is het weer toch te slecht om outdoor de sportdag te organiseren (storm, hevige wind ...) dan is het aan u om een indoor ruimte ter vervanging te voorzien. Dit kan op de school of in de gemeentelijke sportcentra in de nabijheid. Jeppa zal de installatie dan verplaatsen naar de indoor ruimte. 


Indien dit geen optie is, kan je de sportdag annuleren. Het volledige bedrag dient daarbij betaald te worden en de klant krijgt een regenvoucher die maximum 6 maanden geldig is na de geannuleerde datum. De annulatie dient maximum 48u voor de start van de sportdag te gebeuren en kan enkel gebeuren indien er regen- en/of storm voorspeld wordt van meer dan 4 beaufort op www.kmi.be. 


Wie is onze begeleiding?

Jeppa Sport werkt met monitoren die ofwel studerend zijn aan een opleiding onderwijs ofwel in de sociale sector willen werken later. Ook afgestudeerde lesgevers worden door ons ingeschakeld. Dit om als monitor of als coördinator te fungeren na voldoende ervaring te hebben opgebouwd. De coördinator is de sportdagverantwoordelijke en zorgt voor een goed dagverloop, biedt ondersteuning waar nodig en is het aanspreekpunt voor leerkrachten of partners van de locatie.


Hoe groot zijn onze groepen op een kamp?

Jeppa werkt met +/- 20 deelnemers per groep of klasgroepen. 


Veel gestelde vragen over teambuilding

Wat is het minimum aantal personen voor een teambuilding?

In onze teambuildings brochure vind je het gerichte aantal deelnemers met een minimum en maximum. De prijs voor uw teambuilding wordt door Jeppa steeds gebaseerd op het minimum aantal deelnemers van de activiteit. Het is dus niet erg dat je voor een event niet aan het minimum aantal deelnemers komt, je moet enkel het minimum forfaitar bedrag betalen. 
Wat is het maximum aantal deelnemers voor een teambuilding?

Er is vrijwel geen maximum voor Jeppa teambuildings. Wanneer er vroeg genoeg wordt geboekt is alles mogelijk. Voor het event "Tall Ships Race" te Antwerpen organiseerde Jeppa een bezoekers centrum voor meer dan 10.000 bezoekers Dit werd gecombineerd met een wedstrijd voor de bemanningsleden ondersteund door een online applicatie op de smartphone.


Zie link naar video! 


Zijn alle activiteiten van een Jeppa teambuilding sportief?

Onze naam misleid misschien maar Jeppa biedt veel meer dan enkel sportieve activiteiten. Zo bieden wij ook rustige coöperatieve activiteiten aan en kunnen alle activiteiten aanpassen naar jouw wens. Wij hebben de ervaring van verschillende klanten met verschillende achtergronden, functies, leeftijd. Een bedrijfsevent kan zowel een competitief als recreatief karakter hebben. Hoe dan ook fun!Blijven wij gedurende de teambuilding in een vast team of kan dit wisselen?

Een vast team: Vaak wordt bij grote bedrijfsevents in vaste teams van +/- 20 deelnemers doorgeschoven in allerhande activiteiten. Dit is de standaard teambuilding door vele organisaties aangeboden. Bij kleinere team events kan in verschillende teams gewerkt worden of aan één grote opdracht met z'n allen. 


Geen teams: Bij grote events kan Jeppa ook een mooi aanbod aan vrijblijvende activiteiten opstellen. Deelnemers kunnen komen en gaan en kiezen aan welke activiteiten ze wel of niet en met wie ze willen deelnemen. 


Bij teams van +14 tot 50 deelnemers is het concept "De sociaalste medewerker" een aanrader. In deze geheel zelfbedachte Jeppa activiteit wordt er constant gewisseld van teamsamenstellingen zodat iedereen is met iedereen in een team zit. Er wodt zo in teams van 3 vs 3 vs 3 vs 3... en dan weer 5 vs 5 vs 5 vs 5 ... en dan weer 10 vs 10 vs 10 vs 10 ... en dan weer 4 vs 4 vs 4 vs 4 ... Punten worden na elke opdracht individueel bijgehouden zodat er één winnaar zichzelf "De sociaalste medewerker" mag noemen binnen jouw organisatie.


Veel gestelde vragen over verhuurmateriaal

Waar verhuurt Jeppa Sport?

Jeppa profileert zich niet als een doordeweekse verhuurder van springkastelen. In het verhuuraanbod van Jeppa vind je naast de gekende obstakelbaan, bamboe bouwen, laserguns, archery tag ... ook materialen of attracties waarvan je nog nooit hebt gehoord. Wij zetten ons innovatief en uniek in de markt met materialen geimporteerd uit het buitenland: Scandinavische Modu Blocks, Nederlandse Loose Parts, Canadese Lu interactieve muur... Ook vinden wij onze eigen toestellen uit: Mobiele klimblok, de trefbal arena, de mobiele speeltuin... Doordat de oprichters van Jeppa Sport beide uit het onderwijs komen, ontwikkelen wij onze attracties steeds vanuit een pedagogische en zo actief mogelijk oogpunt. 


Jeppa Sport verhuurt sport- en spelmateriaal aan bedrijven en particulieren in Vlaanderen en bereikbaar Nederland. 


Voor welke leeftijden verhuren jullie?

Jeppa Sport verhuurt materialen voor: • Kleuters: De loose parts, multiplay, de mobiele speeltuin, modu blocks, waterpark, Lu de interactieve muur, IPS games.

 • Lagere school: Air mountain, bamboe bouwen, battle arena, beachgames, boomklimmen, creative tools, de mol, earthball, escape room, footgolf, IPS, inflatable dart, kickboks, laserguns, Lu interactueve muur, mobiele klimblok, multiplay, nerfguns, obstakelbaan 2.0 en 4.0, on wheels, jelly guns of orbeez guns, pokemon, voetbalboarding, trefbalarena, sweeper.

 • Secundaire school: Air mountain, arhcerytag of shoot out, bamboe bouwen, battle arena, beachgames, boomklimmen, creative tools, curling, earthball, footgolf, footpool, IPS, inflatable dart, kickboks, laserguns, Lu interactueve muur, mobiele klimblok, obstakelbaan 2.0 en 4.0, on wheels, jelly guns of orbeez guns, voetbalboarding, trefbalarena, sweeper.

 • Volwassenen: Air mountain, arhcerytag of shoot out, bamboe bouwen, battle arena, beachgames, boomklimmen, creative tools, curling, earthball, footgolf, footpool, IPS, inflatable dart, kickboks, laserguns, Lu interactueve muur, mobiele klimblok, obstakelbaan 2.0, jelly guns of orbeez guns, voetbalboarding, trefbalarena, sweeper.


Handig bij het zoeken van materialen op leeftijd is onze zoekfilter waar je zelf de leeftijd naar wens kan selecteren. Zo vind je de attracties die perfect bij jouw doelgroep passen.


Wat moet ik voorzien bij een verhuur? Moet ik zelf installeren?

Er moet steeds iemand van uw organisatie aanwezig zijn om eventueel te helpen waar nodig of om ons de juiste plek aan te wijzen. Let op: Onze expertise van installatie en locatie geeft altijd de doorslag in de beslissing van waar wat best komt bij discussie. 


De klant voorziet stroomvoorziening bij inflatables en de interactieve muur. De persoon aanwezig weet de stopcontacten zijn. Het verbruik van stroompunten is op kosten en verantwoordelijkheid van de klant. Voor enkele attracties is het ook belangrijk om een brede doorgang te voorzien. Dit voor gebruik van onze aanhangwagen, vrachtwagen... 


De huurder moet er alles aan doen om Jeppa tot zo dicht mogelijk bij de plaats van de locatie van de attractie te kunnen laten rijden. Indien doorgang smaller dan 1,5m is en/of er zijn trappen, moet Jeppa op voorhand verwittigd worden voor ondertekening van de overeenkomst.


Zijn deelnemers verzekerd via Jeppa?

De klant is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een verzekering lichamelijke ongevallen voor zijn deelnemers. Al onze attracties zijn gekeurd volgens de laatste nieuwe wetgeving.
Wat is mijn verantwoordelijkheid bij het huren van een Jeppa attractie?

Vanaf het leveringstijdstip is de huurder verantwoordelijk voor het gebruik van de attractie en eventuele gevolgen. Hij/zij dient gedurende de volledige huurtijd alle maatregelen te nemen om de attractie te gebruiken op de geïnstureerde manier.


De attractie mag in geen enkel geval doorverhuurd worden (tenzij anders overeen gekomen).


Wat is als ik toch schade aan een attractie heb veroorzaakt?

De klant wordt aansprakelijk gesteld bij opzettelijk toegebrachte schade en zal deze moeten vergoeden. De klant dient steeds de instructies van de Jeppa begeleider te respecteren of kan zonder terugbetaling uit de activiteit worden gezet.


Jeppa Sport kan in geval van overmacht, zoals storm of andere extreme weersomstandigheden, zelf beslissen om bepaalde attracties / activiteiten tijdelijk of definitief stil te leggen, zonder aansprakelijk gesteld te worden voor eventuele verliezen of schade.


Veel gestelde vragen over werken bij Jeppa Sport

Hoe kan ik solliciteren bij Jeppa?

Denk jij dat je de geknipte kandidaat bent om ons team van Jeppa te versterken? Kijk even op onze Vacatures pagina naar de openstaande vacatures. Stuur jouw motivatie ene eventuele CV door naar personeel@jeppasport.com. Wij nodigen je uit voor een intake video-call.
Waarom werken bij Jeppa?

Werken bij Jeppa sport biedt vele voordelen:  • Een mooi salaris + km vergoeding + bonusmogelijkheden

 • Inspiratie en didactische groei! Door onze zelfbedachte materialen, games, spelvormen… zal jouw pedagogische en didactische kennis en ervaring snel uitbreiden. Werken bij Jeppa Sport staat trouwens mooi op jouw CV voor toekomstige jobs.

 • Grijp jouw kans om een "visitekaartje" achter te laten bij Jeppa klanten. Je komt in contact met eventuele toekomstige werkgevers zoals: Scholen, gemeentes, steden, sport-jeugddiensten, sportfederaties, bedrijven (teambuildings)... OF bij Jeppa zelf!

 • Merchandise: Je ontvangt gratis of aan zeer voordelige prijs Jeppa T-Shirts, sweaters, jassen, mutsen, petten...

 • Goodwill: Verhuis je? Gebruik onze Jeppa bus! Wil je eens suppen met je partner? Vraag naar onze sups. Wil jij eens beachgames doen met de familie, heb je materiaal nodig voor je stage... wij bekijken graag de mogelijkheden om je te helpen.

 • Sfeer: Jeppa is een tof, dynamisch en vooral enthousiast team, dat sterk aan elkaar hangt. We organiseren dan ook allerlei toffe events voor onze groep: Jeppa end of summer party, Jeppa opleidingsweekends met avondspel … Aan wat moet ik voldoen om bij Jeppa Sport te werken?


 • Na een kennismakend gesprek vragen wij bij een gebrek aan ervaring vaak om een proefdag bij ons te doen. Die dag moet je nog niet voor een groep staan maar zien we vaak snel je omgang met klanten en het team waarin je die dag meedraait. 

 • Vanaf 16 jaar mag je beginnen werken bij Jeppa. Als 16-jarige mag je nog niet alleen voor een groep staan, je zal dus enkel een ondersteunende rol krijgen. Zo voorzien we je van een goede opleiding en wordt je betaald als vrijwilliger (€35/dag).

 • Wanneer je 18 jaar bent maak je kans om te werken volgens een studentencontract bij Jeppa. Heb je een animatorcursus gevolgd, studeer je een lerarenopleiding of iets in de sportsector dan kan dit invloed hebben op je loon. Belangrijk is ook dat je de opleidingsmomenten vanuit Jeppa zelf bijwoond. Zo organiseren wij jaarlijks een opleidingsdag/weekend.

 • Ben je afgestudeerd dan word je ingeschreven als verenigingswerker of S17. Je loon is dan behoorlijk gestegen na voldoende ervaring te hebben opgebouwd en van voldoende opleiding te hebben genoten.


Hoe krijg ik mijn contract en wanneer word ik uitbetaald?

Voor de verzameling van jouw gegevens, het kandidaat stellen voor een functie, beschikbaar stellen voor een datum en je contract werken wij met een online applicatie systeem: "BookU". Het loon wordt binnen de eerste 10 werkdagen van de volgende maand uitbetaald. 


Welke functies zijn er binnen Jeppa?

Bij Jeppa kan je aan de slag als ... • Ondersteunend vrijwillger, 

 • monitor op een Jeppa kamp,

 • lesgever op sportdagen, 

 • begeleider bij teambuildings, 

 • coördinator,

 • regio-coördinator

 • Logistiek medewerker

 • Administratief bediende


Krijg ik een kilometer vergoeding?

Alle verplaatsingen vanaf de loods tot de locatie worden gerekend en hiervoor krijg je een kilometer vergoeding. Onze loods is momenteel gevestigd te Nieuwlandstraat 2A, 9120 Melsele.


Bij het carpoolen krijgt de persoon die rijdt van de loods tot de locatie een vergoeding. Diegenen die meerijden krijgen geen vergoeding. Wanneer krijg ik een bonus?

Je verdient een bonus bovenop je uurloon bij het werken van aaneensluitende kampweken in paas-, zomer- en kerstvakanties: • Als je 2 aaneensluitende weken werkt, krijg je €50 extra bonus

 • Als je 3 aaneensluitende weken werkt, krijg je €100 extra bonus

 • Als je 4 aaneensluitende weken werkt, krijg je €150 extra bonusBring a friend!

Breng 1 of meerdere vrienden/ vriendinnen bij Jeppa en ontvang een cadeaubon van Decathlon t.w.v. €15!Hoe ontvang ik de kampinformatie en hoe bereid ik me voor?

Hoe ontvang ik de kampinformatie?


Je hebt jouw beschikbaarheid doorgegeven via Booku. Jeppa maakt de planning in Booku en zal een weekplanning + draaiboek + spelfiches verzenden. De week voor het kamp wordt er een whatsapp groep aangemaakt en word je gecontacteerd door de coördinator. Is alles duidelijk? Heb je nog vragen?


Hoe bereid ik me voor?


Om een succesvolle en geslaagde kampweek te hebben is een voorbereiding cruciaal! Lees de draaiboeken, spelfiches grondig door. Bij vragen mag je deze steeds stellen in de whatsapp groep. Of bellen naar de coördinator. Op het kamp word je in de ochtend steeds gebrieft door de coördinator maar kan je tijdens het opstellen altijd extra tips en trics vragen aan jouw collega’s of de coördinator. TEAMWORK!Je antwoord niet gevonden?