searchZoeken
linkedinfacebookinstayoutubetiktok

JEPPAAA!
NIEUWS

What's new

Volg het Jeppa nieuws op de voet via deze pagina. We laten het weten als we nieuw materiaal toevoegen aan het Jeppa verhuuraanbod, nieuwe sportkampen online zetten of als we gewoon een leuk bericht hebben dat we de wereld in willen sturen!

Nieuwsoverzicht

Nieuw in het verhuuraanbod: Goal-battle-zone!

Toegevoegd op 03/01/2022

Deze kleurrijke inflatable met grote springruimte, binnen- en buitenring, 3 grote doelen, 6 sumo-pakken, geeft je de mogelijkheid tot verschillende actieve teamspelletjes op je event. Triple Handbal, triple voetbal, sumo handbal, sumo voetbal, penalty shoot-out, retro challenge...

Nieuw in het verhuuraanbod: Footpool!

Toegevoegd op 22/12/2021

Footpool is een spel dat voetbal en poolbiljart op een verrassende wijze combineert. Het concept – ook gekend als pool voetbal, voetbalbiljart, poolbal of pool soccer – is een uniek concept in België, niet te ontbreken dus in het Jeppa verhuuraanbod.

Nieuw in het verhuuraanbod: Modu Blocks!

Toegevoegd op 03/12/2021

Modu is een modulair systeem van blokken, die je onderling kan verbinden en verbouwen tot allerlei constructies en spelmogelijkheden. Modu is ontwikkeld in Kopenhagen, een uniek vernieuwend materiaal dus perfect passend in het Jeppa verhuur aanbod.

Jeppa krokus- en paaskampen online!

Toegevoegd op 01/12/2021

Schrijf je nu in voor ons uniek kampaanbod in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en zelfs Landen in Vlaams-Brabant. Jeppa Sportkampen, skate-en stuntkampen, boerderijkampen, snowkampen, wake kampen, bouncekampen ... Voor ieder wat wils!

Nieuw in het verhuuraanbod: Orbeez guns!

Toegevoegd op 28/11/2021

Jeppa gaat verder dan enkel het spelen met Orbeez. Wij hebben Orbeez guns in het aanbod, de allernieuwste ontwikkeling en revolutie in actiespellen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen reeds deelnemen aan deze waanzinnig snel groeiende sport. Dezelfde spanning als Nerf, Paintball en shoot out maar dan geheel pijnloos.

Onze partners