X

JEPPAAA!
NIEUWS

What's new

Volg het Jeppa nieuws op de voet via deze pagina. We laten het weten als we nieuw materiaal toevoegen aan het Jeppa verhuuraanbod, nieuwe sportkampen online zetten of als we gewoon een leuk bericht hebben dat we de wereld in willen sturen!

Nieuwsoverzicht

Jeppaaa! Opleidingsdag voor de coördinatoren!

Toegevoegd op 02/02/2024

26 januari 2024: Om het nieuwe jaar kwaliteit te injecteren werd er opnieuw een opleidingsdag georganiseerd. Dit keer werden alle coördinatoren uitgenodigd om op een speelse maar ook educatieve manier samen te komen. Het resultaat: Een bruisende gezellige avond vol topideeën om het nieuwe jaar te starten met een knal! Jeppaaa!

Medewerkers gezocht!

Toegevoegd op 02/11/2023

Ben jij een enthousiaste student? Vanaf februari 2024 zoeken wij coördinatoren en lesgevers voor sportkampen, sportdagen en teambuildings. Een dynamische vakantiebaan in een sportieve omgeving. Solliciteer nu en maak deel uit van ons team!

30% Winterkorting

Toegevoegd op 30/10/2023

Ben je een feest of ander event aan het organiseren en zoek je nog een leuke attractie voor de jongste en/of misschien wel voor de volwassen deelnemers? Bij Jeppa huur je nu attracties met 30 procent korting! Dat is nu eens een mooie actie, toch?

Nieuwe partners voor teambuildings!

Toegevoegd op 19/10/2023

Nieuwe Partnerships, Nieuwe Mogelijkheden! Jeppa is verheugd over de recente samenwerking met inspirerende nieuwe locaties voor onze teambuildingactiviteiten. Samen met nieuwe partners als Ark Van Noë, Plein Publiek, De Parkhoeve, Bar Brial, Poldernoord, Cachecour ... creëren we unieke ervaringen waar beweging en teamgroei samenkomen. Onze missie, geleid door de expertise van oprichters Jonas en Jelle, wordt nu versterkt door de toevoeging van deze autentieke locaties. Voor intieme teamuitjes of grotere bedrijfsevenementen, ontdek samen met Jeppa de kracht van beweging, samenzijn en groei binnen jouw team.

Jeppaaa! Win Win Win!

Toegevoegd op 30/08/2023

Wil jij je schooljaar extra kleur geven? Ontdek onze nieuwe sportdag formules of neem deel aan deze wedstrijd en win maar liefst 3 toestellen/attracties om gratis eendaags te gebruiken!

Jeppaaa! op de VRT

Toegevoegd op 10/08/2023

Vandaag belde VRT voor een fragment op het Radio 2 nieuws en een online advertentie op het VRT-nieuws. Leuk om opnieuw in de aandacht te komen via deze kanalen.

Onze Zomerschool in de Schijnwerpers

Toegevoegd op 09/08/2023

De Jeppa zomerscholen in Kruibeke en Beveren werden uitgebreid. In een recent artikel gepubliceerd in de zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad, wordt onze Zomerschool met lof geprezen voor de inzet en toewijding aan het bevorderen van educatie tijdens de zomervakantie.

Boek een originele sportdag voor het nieuwe schooljaar!

Toegevoegd op 31/07/2023

Op zoek naar een uitdagende sportdag? Jeppa Sport biedt verschillende sportpaketten aan. Dit kan op jouw locatie of op één van onze locaties. Ons team, één voor één enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, staat garant voor een vlekkeloze organisatie en begeleiding.

Nieuwe partner voor teambuildings: Kasteel Van Lebbeke

Toegevoegd op 24/04/2023

Van kasteel naar B2B? Behalve trouwfeesten in het weekend kijkt het kasteel van Lebbeke nu ook naar corporate events voor incentives en teambuildings. Hiervoor doet het beroep op een nieuwe maar ervaren partner 'Jeppa'. Wij zijn alvast klaar om zowel kleine groepen als grote groepen te ontvangen in dit prachtige gerenoveerde kasteel uit 1873.

NIEUW IN HET VERHUURAANBOD: DE mobiele staande wip

Toegevoegd op 20/04/2023

Een nieuw seizoen! Een nieuwe attractie! De mobiele staande wip op te stellen in een sporthal, op de grote markt of in je tuin. Wie is de beste scherpschutter en knalt de papegaai van deze gloednieuwe jeppa attractie?

Een nieuwe activiteit voor jouw bedrijf: De dartbuilding

Toegevoegd op 22/02/2023

One hundred and eighty! Darts is niet meer weg te denken op televisie met BV darts, Premier League darts en Dansing Dimi. Ervaar de dartsport op een andere manier samen met je collega’s als een vermakelijke teambuilding.

Jeppa Tall Ships Race

Toegevoegd op 03/12/2022

Het event van 2022 voor Jeppa waar we graag nog eens naar terugkijken! Meer dan 40 boten met bemanningsleden namen deel aan een Jeppa activiteiten competitie via een applicatie gestuurd. Meer dan 850.000 bezoekers trokken de Stad Antwerpen in en zagen de randanimatie van Jeppa Sport passeren!

NIEUW IN HET VERHUURAANBOD: SCHIETSTANDEN!

Toegevoegd op 05/10/2022

Heeft u of uw organisatie interesse om één of meerdere schietstanden te huren? Wij maken het voor u mogelijk! Jeppa beschikt nu over verschillende originele wapens/materialen om met te richten, werpen, schieten ...

Nieuw in het verhuuraanbod: De air mountain!

Toegevoegd op 24/06/2022

Springen tussen de palmbomen? Deze attractie nodigt meteen uit om lekker op te springen. Geschikt voor bijna alle leeftijden, van verjaardagsfeestjes, communiefeesten tot sportdagen en zelfs teambuildings. Ontdek er alles over in dit nieuwtje!

Nieuw in het verhuuraanbod: Kleuterspringkasteel!

Toegevoegd op 16/06/2022

Hebben jullie ook een klein springkasteeltje om naast alle andere activiteiten te zetten met onze kleutersportdag? Een vraag die we meerdere keren gesteld kregen. Bij deze beantwoord... Ja! een kleine inflatable om in je tuin te plaatsen, op de kleuerspeelplaats of met je baby borrel? Ontdek er alles over...

NIEUW IN HET VERHUURAANBOD: LOOSE PARTS!

Toegevoegd op 25/04/2022

Niets wordt alles! Met de inhoud van deze speelkist(en) creëer je op een makkelijke manier eindeloos veel speelkansen voor 15-20 kleuters. Loose parts, oftewel losse onderdelen zijn voorwerpen die kinderen op oneindig veel manieren kunnen gebruiken in hun spel.

Jeppa zomerscholen 2022

Toegevoegd op 14/04/2022

Ook in de zomer van 2022 zal Jeppa opnieuw zomerscholen organiseren. Daar onze agenda beperkt is en we moeten kiezen uit verschillende aanvragers hebben we opnieuw voor vaste partners Kruibeke en Beveren gekozen. Ben jij geïnteresseerd om les te geven op een zomerschool? Contacteer ons en vraag om meer info.

Jeppa opleidingsweekend 2022

Toegevoegd op 16/03/2022

Ook in 2022 kreeg het Jeppa personeel opnieuw de kans om een opleiding te volgen en competenties te ontwikkelen. Zo blijkt uit studies dat voortdurend opleidingen volgen een beter gevoel geeft in je werk. Opleidingen helpen je in je zelfvertrouwen en dus om beter te worden in je job en mee te evolueren met de steeds veranderende context binnen Jeppa. Naast de focus op opleiding telde dit weekend ook als een gezellig samen zijn en teambuilding.

Jeppa zomerkampen online!

Toegevoegd op 09/02/2022

Ontdek ons aanbod van kampen deze zomervakantie: Jeppa sport-, bounce-, avontuur-, bouwk-, skate & stunt-, wakeboard, snow-, boerderij- en paardenkampen. Schrijf al in waar kan. Voor sommige kampen moet je er op tijd bij zijn!

Nieuw in het verhuuraanbod: Footpool!

Toegevoegd op 22/12/2021

Footpool is een spel dat voetbal en poolbiljart op een verrassende wijze combineert. Het concept – ook gekend als pool voetbal, voetbalbiljart, poolbal of pool soccer – is een uniek concept in België, niet te ontbreken dus in het Jeppa verhuuraanbod.

Nieuw in het verhuuraanbod: Modu Blocks!

Toegevoegd op 03/12/2021

Modu is een modulair systeem van blokken, die je onderling kan verbinden en verbouwen tot allerlei constructies en spelmogelijkheden. Modu is ontwikkeld in Kopenhagen, een uniek vernieuwend materiaal dus perfect passend in het Jeppa verhuur aanbod.

Jeppa krokus- en paaskampen online!

Toegevoegd op 01/12/2021

Schrijf je nu in voor ons uniek kampaanbod in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en zelfs Landen in Vlaams-Brabant. Jeppa Sportkampen, skate-en stuntkampen, boerderijkampen, snowkampen, wake kampen, bouncekampen ... Voor ieder wat wils!

Nieuw in het verhuuraanbod: Orbeez guns!

Toegevoegd op 28/11/2021

Jeppa gaat verder dan enkel het spelen met Orbeez. Wij hebben Orbeez guns in het aanbod, de allernieuwste ontwikkeling en revolutie in actiespellen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen reeds deelnemen aan deze waanzinnig snel groeiende sport. Dezelfde spanning als Nerf, Paintball en shoot out maar dan geheel pijnloos.

Onze partners