X

SPORTDAGEN
Voor Scholen

Waarom een Jeppa sportdag?

Stap binnen in de wereld van Jeppa Sportdagen, waar elk moment een reden is om te juichen! Onze sportdagen zijn een bruisende explosie van energie, gevuld met unieke spellen en activiteiten die teamwork bevorderen en lachende gezichten achterlaten. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement of een schoolsportdag, wij brengen het plezier en de opwinding tot leven. Bereid je voor om te bewegen, te lachen en uit volle borst te roepen: 'Jeppaaa!' Interesse? Contacteer ons meteen, want de kalender loopt snel vol!

Mogelijkheden

OP EIGEN LOCATIE

Laat je liever alles tot bij jou komen? Wij brengen jouw gedroomde sportdag gewoon naar je toe! Met ons uitgebreide assortiment aan mobiele activiteiten zorgen we ervoor dat jouw school tot meer dan 500 leerlingen een onvergetelijke ervaring beleeft. Of het nu gaat om basis-, middelbare school of zelfs buitengewoon onderwijs, we passen ons aanbod aan op het niveau van de deelnemers. Laat Jeppa Sport jouw sportdag omtoveren tot een dag vol plezier en onvergetelijke momenten! De meeste attracties worden ook verhuurd, dus contacteer ons meteen!

WATERSPORTDAG

Roep Jeppaaa! en geef je watersportdag/stage een boost met de sprankelende organisatie van Jeppa Sport bij Wake Up Cable Antwerpen! Bereid je voor op een dag vol actie met activiteiten als wakeboarden, waterskiën, het waterpark, shoot out, beach games en nog veel meer. Laat Jeppa Sport de golven van plezier brengen op jouw watersportdag! Aarzel niet, en laat je horen!

Dit is een JEPPA sportdag

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Vul het aanvraagformulier in voor meer informatie of bel ons gewoon op. Schrik niet als we de telefoon opnemen met een vreugdekreet!

Klanten