X

TEAMBUILDINGS
in heel vlaanderen

Waarom een Jeppa teambuilding?

Ons doel is om een bijzondere dag te organiseren waar je jaren later met je team nog over praat. Onze ervaring met verschillende soorten bedrijven, geven je deze garantie op succes. In nauwe samenwerking met de klant zorgen wij bij Jeppa Sport voor een bedrijfsevent op maat. Bekijk onze onderstaande mogelijkheden.

Mogelijkheden

Teambuilding Op eigen locatie

Je hebt de perfecte plek gevonden in jouw buurt waar een leuke teambuilding activiteit kan plaatsvinden? Top! Jeppa Sport zorgt voor activiteiten, begeleiding en organiseert je dag volledig volgens jouw wensen. Combineer verschillende van onze sportieve innovatieve activiteiten en geniet van een teambuilding op locatie.

Teambuilding At the lake

Je wil een teambuilding organiseren maar je hebt nog geen locatie op het oog? Zin in water-of beachsporten of gewoon een zomerse teambuilding? Bij onze partner Wake-up Cable Antwerpen ben je aan het juiste adres want wij verzorgen jouw activiteit op deze ongeziene gave locatie, vlak aan het meer met de chille vibes van de plaatselijke zomerbar, Regatta by Jacks. Geniet na de teambuilding van een heerlijke BBQ en cocktail aan het meer.

At the lake: Katwilgweg, 2050 Antwerpen
Bocadero: Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
De Schuur: Zomerbar Fort 3, 2150 Borsbeek
Mariahoeve: Koninginnestraat 4, 4568 PT Nieuw Namen, Nederland
Domein Leeflank: Bosstraat 97, 9340 Lede

Mogelijkheden

Teambuilding Bocadero

Een teambuilding of bedrijfsevent met Jeppa Sport te Antwerpen-Noord. Bij mooi weer kan je buiten genieten van een zomers terrasje, bij minder goed weer bieden de grote overdekte hallen van Waagnatie garantie op bescherming. Geniet na een sportieve of avontuurlijke dag met je collega’s van een heerlijke diner of apero in de gezellige lounge van Bocadero.

Teambuilding De Schuur

De Schuur te Borsbeek is een creatieve, inspirerende en sfeervolle locatie in een mooie, groene omgeving aan de rand van Antwerpen. Geniet in dit unieke decor na je indoor of outdoor teambuildingactiviteit van de nostalgische woonwagenbar en eventuele optredens.

Teambuilding Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe, in het Oosten van Zeeuws-Vlaanderen, ligt De Mariahoeve. Op dit boerenerf laten we u graag kennismaken met allerlei boerenactiviteiten e.a. echte Jeppa classics. Verwacht u na de activiteiten aan een sfeervolle boerenschuur om lekker te lunchen, dineren of te proeven van lekkere ambachtelijke streekproducten.

Teambuilding Domein Leeflank

Domein Leeflank bevindt zich in Lede, Oost-Vlaanderen. Het pittoreske kasteeltje is omgeven door een wijngaard. Naast de productie van wijn is er ook een microbrouwerij. U kan dus na uw Jeppa teambuilding activiteit nagenieten van ambachtelijk gebrouwen bieren, wijn en een gezond non-alcoholisch alternatief: Kombucha!

Boek uw teambuilding

Op zoek naar een leuke teambuilding? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee! Stuur een email naar info@jeppasport.com of tel 0497 92 73 51. Onderstaande info is belangrijk om je zo snel mogelijk verder te helpen. Vul dus onderstaande formulier in en we kunnen je sneller verder helpen met je onvergetelijke event.

"Wat een fantastische ervaring! De begeleiding had direct alle collega's mee en iedereen was zeer enthousiast. De spelen waren op maat en de BBQ achteraf aan het water was een perfecte afsluiter van een niet te vergeten dag. Dank Jeppa! "

- Orange Benelux

Klanten