X

Waarom een Jeppa teambuilding?

Scroll tussen onze activiteiten of partners. Vul het aanvraagformulier in voor meer informatie of bel ons gewoon op. Schrik niet als we de telefoon opnemen met een vreugdekreet! Laat Jeppa Teambuildings de kracht van je team ontketenen, want bij ons gaat teambuilding verder dan alleen maar activiteiten. Het gaat om het creëren van herinneringen die blijven hangen en je team sterker maken. Als je team jaren later nog steeds herinnert hoe geweldig die ene teambuilding was, en ‘Jeppaaa!’ uitschreeuwt bij een succeservaring dan hebben wij ons doel bereikt.

Alle teambuilding locaties

Enkele Teambuilding Activiteiten

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

"Wat een fantastische ervaring! De begeleiding had direct alle collega's mee en iedereen was zeer enthousiast. De spelen waren op maat en de BBQ achteraf aan het water was een perfecte afsluiter van een niet te vergeten dag. Dank Jeppa! "

- Orange Benelux

Klanten