;
X

Waarom een Jeppa teambuilding?

(Her)ontdek je collega's of jezelf door samen te bewegen op eigen niveau en op een verrassende manier! Jeppa helpt je graag aan een memorabele dag met actieve of passieve, coöperatieve, interactieve en/of innovatieve activiteiten. Wanneer jouw team jaren later nog spreekt over die ene teambuilding, dan zijn we geslaagd. Onderstaand lijsten wij onze partners op om jouw locatie en omkadering te voorzien. Onderaan vind je een greep uit ons aanbod van activiteiten het aanvraag formulier voor meer info en een map met alle locaties in partnership in Vlaanderen.

Enkele Teambuilding Activiteiten

Mogelijkheden

Teambuilding Op eigen locatie

Je hebt de perfecte plek gevonden in jouw buurt waar een leuke teambuilding activiteit kan plaatsvinden? Top! Jeppa Sport zorgt voor activiteiten, begeleiding en organiseert je dag volledig volgens jouw wensen. Combineer verschillende van onze sportieve innovatieve activiteiten en geniet van een teambuilding op locatie.

Teambuilding At the lake

Je wil een teambuilding organiseren maar je hebt nog geen locatie op het oog? Zin in water-of beachsporten of gewoon een zomerse teambuilding? Bij onze partner Wake-up Cable Antwerpen ben je aan het juiste adres want wij verzorgen jouw activiteit op deze ongeziene gave locatie, vlak aan het meer met de chille vibes van de plaatselijke zomerbar, Regatta by Jacks. Geniet na de teambuilding van een heerlijke BBQ en cocktail aan het meer.

Teambuilding Bar Brial

In de groene omgeving van Fort 4, in het hartje van Mortsel... Bevindt zich een gezellige zomerbar! Bar Brial beschikt naast de open hangar met zomerbar over een privaat gedeelte voor grote bedrijven en een mooi grasveld voor activiteiten.

Teambuilding Bocadero

Een teambuilding of bedrijfsevent met Jeppa Sport te Antwerpen-Noord. Bij mooi weer kan je buiten genieten van een zomers terrasje, bij minder goed weer bieden de grote overdekte hallen van Waagnatie garantie op bescherming. Geniet na een sportieve of avontuurlijke dag met je collega’s van een heerlijke diner of apero in de gezellige lounge van Bocadero.

Teambuilding Domein Ten Bossche

Een bedrijfsevent op Domein Ten Bossche betekent samenkomen in een charmante omgeving omringd door groen nabij Brussel, Londerzeel en Meise. Een voorbeelddag op het domein kan beginnen met een vergadering in zaal Le Corbusier, een Jeppa teambuilding activiteit tussendoor en eindigen met een gezellig diner in een zaal of in de Boheemse tent. Het kasteel biedt plaats aan kleine groepen maar ook aan groepen met meer dan 200 personen.

Teambuilding Ark Van Noë

Op de Ark van Noë kan u terecht voor al uw bedrijfsfeesten. Een feestzaaltje, een brasserie en een prachtig beach gedeelte met zicht op de vijver in de zomermaanden. De ideale setting voor een relax personeelsfeest of klantenevent met de voetjes in het zand.

Teambuilding Domein Leeflank

Domein Leeflank bevindt zich in Lede, Oost-Vlaanderen. Het pittoreske kasteeltje is omgeven door een wijngaard. Naast de productie van wijn is er ook een microbrouwerij. U kan dus na uw Jeppa teambuilding activiteit nagenieten van ambachtelijk gebrouwen bieren, wijn en een gezond non-alcoholisch alternatief: Kombucha!

Teambuilding De Schuur

De Schuur te Borsbeek is een creatieve, inspirerende en sfeervolle locatie in een mooie, groene omgeving aan de rand van Antwerpen. Geniet in dit unieke decor na je indoor of outdoor teambuildingactiviteit van de nostalgische woonwagenbar en eventuele optredens.

Teambuilding Kasteel Van Lebbeke

Van kasteel naar B2B? Dit kasteel werd in 1873 gebouwd in neoclassicistische bouwstijl. In 1913 liet de invloedrijke brouwersfamilie Du Bois het statige bordes en de kasteeltoren uitbreiden. Het koetshuis werd in 2018 gerenoveerd tot een frisse, open ruimte die leent tot grote bedrijfsevenementen tot wel 300 personen. In een kasteelkamer of in de mooie achtertuin, hier zijn zowel indoor als outdoor teambuilding mogelijkheden.

Teambuilding Mariahoeve

Vlakbij Het Verdronken Land van Saeftinghe, in het Oosten van Zeeuws-Vlaanderen, ligt De Mariahoeve. Op dit boerenerf laten we u graag kennismaken met allerlei boerenactiviteiten e.a. echte Jeppa classics. Verwacht u na de activiteiten aan een sfeervolle boerenschuur om lekker te lunchen, dineren of te proeven van lekkere ambachtelijke streekproducten.

Teambuilding Poldernoord

Een teambuilding bij goed weer in de tuin van een charmant cafeetje? Daarvoor moet je in de Kruibeekse Polder zijn. Hier vind je nog een echt ouderwets café waar je gezellig kunt keuvelen na je activiteit met een streekbiertje bij de hand!

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Alle teambuilding locaties

At the lake: Katwilgweg, 2050 Antwerpen
Bar Brial: Fortstraat 100, 2640 Mortsel
Bocadero: Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
Ark Van Noë: Arkstraat 6, 2460 Kasterlee
Domein Leeflank: Bosstraat 97, 9340 Lede
De Schuur: Zomerbar Fort 3, 2150 Borsbeek
Kasteel Van Lebbeke: Leo Duboisstraat 41, 9280 Lebbeke
Mariahoeve: Koninginnestraat 4, 4568 PT Nieuw Namen, Nederland
Poldernoord: Broekdam-Noord 49, 9150 Kruibeke

"Wat een fantastische ervaring! De begeleiding had direct alle collega's mee en iedereen was zeer enthousiast. De spelen waren op maat en de BBQ achteraf aan het water was een perfecte afsluiter van een niet te vergeten dag. Dank Jeppa! "

- Orange Benelux

Klanten