X
searchZoeken
linkedinfacebookinstayoutubetiktok

JEPPAAA!
TEAMBUILDINGS

Waarom een Jeppa teambuilding?

Ons doel is om een bijzondere dag te organiseren waar je jaren later met je team nog over praat. Onze ervaring met verschillende soorten bedrijven, geven je deze garantie op succes. In nauwe samenwerking met de klant zorgen wij bij Jeppa Sport voor een bedrijfsevent op maat. Bekijk onze onderstaande mogelijkheden.

Mogelijkheden

TEAMBUILDING OP EIGEN LOCATIE

Je hebt de perfecte plek gevonden in jouw buurt waar een leuke teambuilding activiteit kan plaatsvinden? Top! Jeppa Sport zorgt voor activiteiten, begeleiding en organiseert je dag volledig volgens jouw wensen. Combineer verschillende van onze sportieve innovatieve activiteiten en geniet van een teambuilding op locatie.

TEAMBUILDING AT THE LAKE

Je wil een teambuilding organiseren maar je hebt nog geen locatie op het oog? Zin in water-of beachsporten of gewoon een zomerse teambuilding? Bij onze partner Wake-up Cable Antwerpen ben je aan het juiste adres want wij verzorgen jouw activiteit op deze ongeziene gave locatie, vlak aan het meer met de chille vibes van de plaatselijke zomerbar, Regatta. Geniet na de teambuilding van een heerlijke BBQ en cocktail aan het meer.

TEAMBUILDING te Bocadero

Een teambuilding of bedrijfsevent met Jeppa Sport te Antwerpen-Noord. Bij mooi weer kan je buiten genieten van een zomers terrasje, bij minder goed weer bieden de grote overdekte hallen van Waagnatie garantie op bescherming. Geniet na een sportieve of avontuurlijke dag met je collega’s van een heerlijke diner of apero in de gezellige lounge van Bocadero.

"Wat een fantastische ervaring! De begeleiding had direct alle collega's mee en iedereen was zeer enthousiast. De spelen waren op maat en de BBQ achteraf aan het water was een perfecte afsluiter van een niet te vergeten dag. Dank Jeppa! "

- Orange Benelux

Klanten