X

Nieuwe formules!
Jeppa Sportdagen!

Boek een originele sportdag voor het nieuwe schooljaar!

Toegevoegd op 31/07/2023

Beste sportliefhebber,


Ben jij klaar voor een sportdag met knotsgekke attracties en activiteiten? Zo ja, dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Voor het nieuwe schooljaar dat voor de deur staat hebben wij onze sportdag formules aangepast met onze nieuwste attracties en activiteiten. Grijp nu je kans en boek jouw sportieve avontuur voor een dag vol opwinding en herinneringen die je schoolteam voor altijd bij zullen blijven.


Op onze sportdagen wordt sporten een onvergetelijke ervaring. Of je nu een competitie beest bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en gezonde activiteit, er is voor elk wat wils. De activiteiten variëren van coöperatieve spelen tot workshops op inflatables tot avontuurlijke uitdagingen zoals klimmen, schieten en veel meer. Leerlingen krijgen de kans om hun vaardigheden te tonen, unieke materialen uit te proberen en te genieten van een dag vol plezier met de schoolvrienden.


Wacht niet tot onze agenda vol zit en boek nu je sportdag voor het nieuwe schooljaar. Ga naar onze webpagina, download de brochures voor meer info of neem rechtsstreeks contact op.


Sportieve groeten,


Jeppa


Onze partners