X

JEPPAAA!
KROKUS EN PASEN
ONLINE

Jeppa krokus- en paaskampen online!

Toegevoegd op 01/12/2021

Jeppaaa!


Goed nieuws. Reeds 80% van onze kampen in de krokus-en paasvakantie staan online. Voor enkele kampen kan je reeds inschrijven. De kampen in samenwerking met de gemeentelijke sport-en jeugddiensten staan ook reeds weergegeven. De inschrijvingsdatum en manier om in te schrijven daarvoor staat steeds duidelijk vermeld bij de info. Jeppa Sportkampen VZW zal kampen organiseren in Zwijndrecht, Boom, Hoboken, Antwerpen, Linkeroever, Wilrijk, Beveren, Melsele, Landen ...


We lijsten even op:


Jeppa boerderijkamp Melsele: Welkom op de kinderboerde rij "De Blauwe Hoeve". Op de grens tussen Melsele en Zwijndrecht zijn enkele bewoners die niet kunnen wachten op jouw bezoek. Varkens, kippen, konijnen, cavia's, alpaca's, paarden, geiten, ponys... In deze fantastische week leren we leven op een echte boerderij. We verzorgen de boerderijdieren, geven ze eten, we mesten de stallen uit en planten kruiden in de moestuin. Heel de week zit gevuld met creatieve boerderijactiviteiten. Deze keer is de organisatie in samenwerking met de gemeente Beveren.


Jeppa bouncekamp Beveren: Speel, sport en spring je rot op het Jeppa bouncekamp! We nemen het op tegen opblaasbare hindernissen, maken spectaculaire salto's op een airtrack, leren samenwerken met de hulp van een earthball. We maken kennis met de Jeppa battle arena, obstakelbaan, inflatable dart, blob, omnikinball, tubes, poull ball, footpool en enkele nieuwigheden! Stretch die spieren en laat je omverblazen door Jeppa!


Jeppa sportkamp Hoboken: Boom, Landen, Zwijndrecht... Deze kampen zijn heel anders dan gekende omnisportkampen. Door creatief samen te zitten met onze lesgevers brengen we huidige rages/hypes van onze jeugd tot originele spelideeën. Fortnite war, Pokemon Go, Among us ... Ook brengen we vernieuwende materialen uit ons verhuuraanbod mee: Inflatables, spelboxen ... Het belangrijkste in een Jeppa sportkamp is de samenhorigheid en de plezierbeleving! Klaar voor een fantastische week vol uitdaging en vriendschap? Schrijf je dan tijdig in!


Jeppa snowkamp Wilrijk: Leren snowboarden of skiën? Of al ervaren en wil je verder perfectioneren? De professionele monitors van Aspen leren je skiën of snowboarden. Jeppa Sport zorgt voor extra uitdagende activiteiten als on wheels, shoot out, fortnite nerfwar,… maak kennis met de Lu- interactieve muur en de creative tools.


Jeppa E-kart kamp Linkeroever: Ben jij een snelheidsduivel? Op zoek naar avontuur of een uitdagende nieuwe activiteit? Kom dan karten op het Jeppa E-kartkamp! De karts bij AB-e-karting zijn niet alleen heel snel, maar ook veilig en milieuvriendelijk. In de elektrische karts met boostknop versla je jouw vrienden en leer je in een week tijd hoe je technisch beheerst moet rijden op dit kart parcours. Wissel professionele kartlessen af met uitdagende Jeppa activiteiten, bowling, escape room...


Jeppasport & Moves danskamp Zwijndrecht: Wissel professionele hedendaagse dans af met knotsgekke Jeppa activiteiten. Jeppa & Moves zijn heel anders dan gekende danskampen. Jeppa Sport en Dansstudio Moves slaan de handen opnieuw in elkaar om de dansende jeugd van Zwijndrecht een fantastische week te bezorgen. Ben je reeds actief van een dansclub of ben je niet ervaren maar wil je eens proeven van het dansen? Iedereen is welkom!


Jeppa wake kamp Linkeroever: Deze kampformule is al j aren een groot succes. Vele deelnemers komen na één keer terug of vinden op een Jeppa wake kamp hun passie voor de sport. Wissel professionele les af in het waterskiën of wakeboarden met uitdagende Jeppa activiteiten. Bouw je skills op naar het einde van de week om ze demonstreren in een battle. Deze kampen zijn mede mogelijk door Regatta by Me Gusto, Wake-up Cable Antwerpen en onze sponsor One Love Boardshop.


Onze partners