X

JEPPAAA!
OPLEIDING
2022

Jeppa opleidingsweekend 2022

Toegevoegd op 16/03/2022

Voor het Jeppa opleidingsweekend trokken we deze keer naar het Hof Van Kessel te Zeeland, Nederland. Een mooie locatie met voldoende binnenruimte om te sporten, grote grasvelden, slaapkamers, een keuken en woonkamer. In de avond konden we gezellig allemaal samen aan een grote vuurschaal zitten.


We startten vrijdagavond in stijl met een Squidgame (zie video onderaan). Deelnemers moesten strijden in verschillende opdrachten om een zo hoog mogelijke score te halen. Doordat ploegen constant anders werden samengesteld speelde iedereen is met iedereen. Zo werden de herkenbare opdrachten als "Red light- green light", touwtrekken en meer.. een eigen Jeppa touch gegeven. Deelnemers deden een groene overall aan en de organisatie deed een Squid game pak aan met bijhorend masker. Zo was de begeleiding onherkenbaar. Aan het einde van het spel werden extra punten uitgedeeld voor wie de juiste begeleider kon aanwijzen. Zaakvoerder Jonas Bosman en Jelle Bettens en regio coördinator Alexander Van Wauwe werden vaak juist aangeduid. De 4de terugkerende coördinator Jelle Van Gaever werd haast niet herkend en was dus een des te grotere verrassing aan het einde van het spel. Proficiat met de overwinning Regio coördinator Michael Maes en personeelsmedewerker Laura Van Hecke!


Na de squid game dronken we nog iets aan het gezellige vuur buiten en haalden we oude anekdotes op van vorige kampen, sportdagen of teambuildings. Naar het schijnt werd er in de late uurtjes ook nog gedanst. Dat merkten we de volgende ochtend aan het ontbijt om 9u. Geen tijd te verliezen en starten met opleiding. Na een stukje personeelszaken, EHBO en algemene zaken namen we een korte koffie pauze. Hierna splitsten coördinatoren en lesgevers zich op. De coördinatoren evalueerde materialen en kampen in een constructief kringgesprek. Lesgevers kregen didactische tools mee en leerden werken met de Jeppa materialen. 


Bij deze willen wij alle aanwezigen bedanken! We blijven dit jaarlijks herhalen om naast het verbeteren van onze kwaliteit ook gewoon gezellig samen te zijn, te lachen en te genieten. 


Jeppaaa!


Onze partners