X

JEPPAAA!
ZOMERKAMPEN
ONLINE!

Jeppa zomerkampen online!

Toegevoegd op 09/02/2022

Ken jij onze verschillende kampen al? Ons volledige aanbod voor de zomervakantie 2022 staat online sinds 12 januari. We doen opnieuw tal van locaties aan. Zo organiseren we kampen in Beveren, Melsele, Hoboken, Zwijndrecht, Wilrijk, Wuustwezel, Heist-Op-Den-Berg, Boom, Bazel, Linkeroever, Landen, Vilvoorde, Kapellen, Brecht, Kampenhout, Boechout, Schilde... Ben je geinteresserd in een uitdagend kamp dat je nergens anders kan beleven? Zoek dan zeker in de filter naar een kamp in jouw buurt. Sommige kampen zijn reeds online voor inschrijving. Wees hier snel bij! Voor kampen georganiseerd in samenwerking met lokale sport-en of jeugddiensten is het nog even wachten. Hiervoor kan je de inschrijvingsdata al noteren en eventueel registreren op voorhand. Dit versnelt het inschrijvingsproces als de deadline wordt gehaald.


Jeppa sportkampen:


Jeppa sportkampen zijn heel anders dan gekende omnisportkampen. Door creatief samen te zitten met onze lesgevers brengen we huidige rages/hypes van onze jeugd tot originele spelideeën. Fortnite war, Pokemon Go, Among us ... Ook brengen we vernieuwende materialen uit ons verhuuraanbod mee: Inflatables, spelboxen ... Het belangrijkste in een Jeppa sportkamp is de samenhorigheid en de plezierbeleving! Klaar voor een fantastische week vol uitdaging en vriendschap? Schrijf je dan tijdig in!


Jeppa bouncekampen:


Speel, sport en spring je rot op het Jeppa bouncekamp! We nemen het op tegen opblaasbare hindernissen, maken spectaculaire salto's op een airtrack, leren samenwerken met de hulp van een earthball. We maken kennis met de Jeppa battle arena, obstakelbaan inflatable dart, blob, omnikinball, tubes, poull ball, footpool en veel meer. Stretch die spieren en laat je omverblazen door Jeppa!


Jeppa snowkampen:


Leren skiën of snowboarden? Of heb je al ervaring en wil je je verder perfectioneren? De professionele monitors van Aspen staan voor je klaar! Jeppa Sport zorgt voor extra uitdagende activiteiten zoals: on wheels, shoot out, … LU- interactieve muur en nog meer creative tools.


Jeppa boerderijkampen:


Welkom op de kinderboerderij! Geiten, pony’s, alpaca’s, varkens, kippen, konijnen en cavia’s… Een weekje tussen de boerderijdieren afgewisseld met spelletjes in het hooi, een huifkartocht en andere leuke activiteiten daarvoor moet je op het Jeppa boerderijkamp zijn!


Jeppa skate & stuntkampen:


Jeppaaa! Skateboarden is helemaal terug! Wil jij leren skateboarden of heb je al ervaring en wil je je aanbod in tricks verder uitbreiden? Ben je een stuntstepper en wil je hierin beter worden? Op het Jeppa skate en stunt kamp leren we het allebei. Aan het einde van de week houden we een heuse skate battle om onze tricks aan elkaar te laten zien.


Jeppa bouwkampen:


Jeppa timmert er creatief op los in dit unieke kamp concept. We bouwen ons eigen dorp van palletten met hamers, zagen, nagels, verf en kwasten… Aan het einde van de week zijn alle ouders welkom in of rond onze originele constructies om onze meesterwerken te aanschouwen en rustig iets te drinken in het lokaal gebouwde horeca establissement.


Jeppa wakeboard kampen:


Wil jij een onvergetelijke week beleven te Wake-up Cable Antwerpen? Leren wakeboarden of waterskiën? Ben je al ervaren maar wil je nog tricks bij leren. De Jeppa wakeboardkampen zijn hiervoor ideaal. Op onze locatie in Antwerpen tref je de nieuwste en modernste professionele kabelbanen van België aan. Een 6.0 Rixen Eco Cable met 6 masten, 9 obstakels en een Sesitec 2.0 kleine baan voor de beginners.


Deze kampformule is al jaren een groot succes. Vele deelnemers komen na één keer terug of vinden op een Jeppa wake kamp hun passie voor de sport. Wissel elke dag 2 uur professionele les af in het waterskiën of wakeboarden met uitdagende Jeppa activiteiten. Bouw je skilss op naar het einde van de week om ze demonstreren in een battle.


Onze partners