X

ONZE nieuwe sportdag formules

Jeppaaa! Win Win Win!

Toegevoegd op 30/08/2023

De zomervakantie loopt bijna op zijn einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Met Jeppa start een nieuw seizoen met in september vooral sportdagen!


Onze sportdag formules gedetailleerd te ontdekken via link :


Op uw locatie:  • Sportdag met massaspel: Wanneer de helft van de deelnemers een groot massaspel als pokemon of avengers speelt in het nabije park of bos, neemt de andere helft deel aan een doorschuifschema van allerhande korte leuke activiteiten. Inflatables, shooters, interactieve spelen of teamgames...

  • Regular sportdag: Bij de regular sportdag wordt er één groot doorschuifschema aan u voorgesteld met 12 activiteiten. Jeppa kiest bewust voor veel variatie in unieke korte activiteiten.

  • Challenge sportdag: Met deze sportdag formule worden er opnieuw minimum 12 activiteiten in een doorschuifschema gegoten. Echter zijn al deze activiteiten ook een opdracht. De klastitularis -of leerkracht leest de instructie af via een applicatie. Na elke opdracht wordt door dezelfde verantwoordelijke een score toegekent in de applicatie. Een online scorebord op de applicatie en op een groot scherm geeft aan wie de winnende klas is aan het einde van je challenge sportdag.


Op onze locatie:  • De watersportdag te Wake-up Cable Antwerpen: Kies uit wakeboarden, waterskiën, het aquapark, beachgames, en allerhande andere activiteiten op deze prachtige locatie op een boogscheut van Antwerpen.


WIN!WIN!WIN!


Doe mee aan onze wedstrijd via social media kanalen: Facebook of instagram ... Wat kan je winnen?
3 toestellen naar keuze uit onderstaande video of het verhuuraanbod om gratis eendaags te gebruiken.


Good luck!


Onze partners