X

Jeppaaa!
Medewerkers gezocht!

Medewerkers gezocht!

Toegevoegd op 02/11/2023

Ben jij een enthousiaste en sportieve student op zoek naar een uitdagende vakantiebaan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Vanaf februari 2024 zijn wij met Jeppa op zoek naar gemotiveerde coördinatoren en lesgevers om ons team te versterken tijdens sportkampen, sportdagen en teambuildingsevenementen.


Over Ons: 


Ons bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van sportieve activiteiten en evenementen voor scholen, bedrijven, gemeentelijke jeugd-en sportdiensten en andere organisaties. Wij richten ons voornamelijk op de B2B markt. Wij bieden een breed scala aan sporten en teambuildingactiviteiten aan, maar zoeken vooral naar unieke attracties en activiteiten om toe te voegen aan ons verhuuraanbod. Zo importeren we attracties te huur uit het buitenland (Australische mobiele klimblok, Lu interactieve muur, ... ) of vinden we ze zelf uit om te laten bouwen door professionals (Mobiele staande wip, mobiele speeltuin, trefbal arena...). 


Vanaf februari start ons seizoen terug voor events als daar zijn sportdagen, kampen, teambuildings en losse verhuren. Hiervoor is Jeppa op zoek naar dynamische en gepassioneerde studenten om ons team te versterken tijdens de vakantieperiodes.


Functieomschrijving: 


Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende kampen en evenementen. Je zorgt voor een veilige en leuke omgeving waarin lesgevers met vertrouwen kunnen begeleiden en deelnemers hun sportieve vaardigheden kunnen ontwikkelen. Als lesgever ben je verantwoordelijk voor het geven van inspirerende en motiverende sportlessen aan diverse doelgroepen.


Functie-eisen:  • Je bent een gemotiveerde student met affiniteit voor sport en teambuilding.

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed met mensen omgaan.

  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt een positieve instelling.

  • Ervaring in didactiek als student LO of als student lerarenopleiding is een pluspunt maar geen vereiste.


Wat Bieden wij:  • Een uitdagende en afwisselende vakantiebaan in een sportieve en dynamische omgeving.

  • Een zeer leerrijke didactische omgeving en een breed netwerk om later gemakkelijker te solliciteren.

  • Mogelijkheden om je leiderschaps- en lesgeefvaardigheden te ontwikkelen.

  • Een gezellig en enthousiast team van collega's.

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren: 


Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je deel uitmaken van het Jeppa team? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar personeel@jeppasport.com. Vermeld in het onderwerp van de e-mail de functie waarvoor je solliciteert. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Celina via telefoonnummer 0492 45 55 29 of per e-mail via personeel@jeppasport.com.


Onze partners