X

Nieuw!
Air mountain!

Nieuw in het verhuuraanbod: De air mountain!

Toegevoegd op 24/06/2022

De air mountain!


Deze nieuwe inflatable was voor Jeppa onmiddelijk een toppertje! Voordat we deze inflatable kochten hadden we al originele ideeën over leuke spelvormen voor zowel jong als oud. Na enkele teambuildings en sportdagen deze te testen kwamen we tot de conclusie dat er op dit springkussen veel meer mogelijk is dan we vooraf hadden gedacht.


Allereerst kan je de speelberg door verschillende blowers te gebruiken zowel hard als zacht vullen met lucht. Hierdoor kan je variëren in spelvormen en moeilijkheidsgraad. Gebruik je de speelberg om op te klimmen en king of the hill te spelen of gebruik je de speelberg als blob om mensen op te katapulteren? De spelvormen zijn eindeloos in combinatie met linten, zwembuizen en andere attributen.


Alles is inmiddels in fijne kijkwijzers samengevat zodat deze inflatable gericht kan ingezet worden bij de verschillende doelgroepen. De air mountain is dan ook gebruiksvriendelijk gemaakt vanaf 6 jaar tem volwassen leeftijd. Te gebruiken voor verjaardagsfeestjes, communiefeesten tot sportdagen en zelfs teambuildings. De mooie groene en gele Jeppa kleuren en de palmbomen in de hoeken nodigen meteen uit om lekker te springen.


Interesse om dit toestel te huren? Ga dan naar de detailpagina: Air mountain!


Onze partners