X

Nieuw:
Modu Blocks

Nieuw in het verhuuraanbod: Modu Blocks!

Toegevoegd op 03/12/2021

Jeppaaa!


Weer een uniek materiaal in ons verhuuraanbod. Op zoek naar meer kleuter-en/of peutermateriaal vonden we onze mosterd in Denemarken. Deze doelgroep vond het vaak leuk om creatief te denken en tot rust te komen door te bouwen. De modu blocks zijn hiervan een mooi voorbeeld. Door grijze blokkerige elementen te verbinden met staven van verschillende grootte kom je tot prachtige abstracte constructies. Combineer je dit met de verschillende wieltjes dan bouwt de kleuter of peuter zo zijn/haar eigen auto, vrachtwagen, tractor, motor ... De kinderen leren actief onderzoekend spelen en vooral creatief werken. Dat er dan ook ontelbare geweldige constructies tevoorschijn komen maakt het extra fun!


Jeppa verhuurt modu blocks voor peuterspeeldagen, peuter-en kleuterklasjes, sportdagen, babyborrels, opendeurdagen ... Met 10 modu dreamkits kan je zo met een 20-tal kids aan de slag. Het volledige pakket moud blocks komt in een rolbak met laadklep zodat je peuters of kleuters eenvoudig aan de blocks kunnen en dus volledig zelfstandig kunnen spelen. Het bestaat uit meer dan 70 blokken, 180 staven en 80 wieltjes. Bij een verhuur is het steeds mogelijk om inspiratie op te doen a.d.h.v. kijkwijzes.


Heb jij interesse om dit fantastische nieuwe speelgoed te ontdekken? Neem een kijkje op de verhuurpagina van Modu Blocks  


Onze partners