X

NIEUW:
ORBEEZ GUNS

Nieuw in het verhuuraanbod: Orbeez guns!

Toegevoegd op 28/11/2021

Orbeez, misschien heb je er nog nooit van gehoord maar ze wel eens gezien. Vraag eens aan je kinderen of die het kennen. Of je weet wel wat deze waterparels, gellyballs, waterbeads zijn maar heb je geen idee wat je er precies mee zou moeten doen.


Orbeez zijn kleine stevige balletjes die door het liggen in water heel veel vocht op kunnen nemen waardoor ze groeien en in zachte, doorschijnende gelballetjes veranderen. Oorspronkelijk bedoeld als decoratieve vervanger van aarde bij planten en bloemen maar omdat ze niet giftig zijn en biologisch afbreekbaar, ook ideaal om mee te spelen .


Jeppa gaat verder dan enkel het spelen met Orbeez. Wij hebben Orbeez guns in het aanbod, de allernieuwste ontwikkeling en revolutie in actiespellen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen reeds deelnemen aan deze waanzinnig snel groeiende sport. Dezelfde spanning als Nerf, Paintball en shoot out maar dan geheel pijnloos.


Speel een spelletje capture the flag, VIP, president, team deathmatch, demolition… Indoor of outdoor in de sportzaal tussen bunkers of in de tuin. De balletjes veeg je zo bij elkaar of vergaan na enkele dagen als je ze laat liggen. 100% milieuvriendelijk.


Deze activiteit is ideaal voor je sportdag, communie -of verjaardagsfeest, jeugdbewegingsactiviteit, buitenspeeldag … noem maar op. Wil je eens origineel uit de hoek komen als organisator? Huur dan een pakket Orbeez guns.


Meer info via link: Huur Orbeez-guns bij Jeppa 


Orbeez guns is de allernieuwste ontwikkeling en revolutie in actiespellen.


Onze partners