X

Nieuw!
Schietstanden!

NIEUW IN HET VERHUURAANBOD: SCHIETSTANDEN!

Toegevoegd op 05/10/2022

Huur een professione schietstand bij Jeppa!


Vaak krijgen we de vraag van bedrijven of we ook minder actieve workshops of teambuilding activiteiten in ons aanbod hebben. We hebben hier al ruim de keuze in maar dachten na over nieuwe attracties om zo ook op te nemen in ons verhuurgamma. Zo kwamen we uit bij een schietstand.


Al gauw dacht Jeppa aan boogschieten daar we al lange tijd aan archery tag of shoot out doen. Dit vulden we aan met karabijnen/ luchtbuksen met loodjes. We kochten hoogwaardige karabijnen en professionele kogelvangers met targets. Dit maakt het voor de beste scherpschutters een uitdaging om te richten en te leren schieten. Jeppa zou Jeppa niet zijn als het hier ook geen eigenzinnige innovatieve twist aan zou geven. Daarom vulden we deze materialen aan met leuke originele wapens als de blaaspijp, de katapult en ninja sterren. Dit alles is apart of in één pakket mogelijk tot verhuur.


We kunnen groepen voorzien van tafels, camouflage netten, partytenten, targets, whiteboard ... Zo kan er overal waar de klant het wil zowel recreatief als competitief gewerkt worden met deze schietstand(en).


Interesse om de schietstand te huren? Ga dan naar de detailpagina: Verhuur schietstanden


Onze partners