X

JEPPA ZOMERSCHOLEN
IN DE KRANT

Onze Zomerschool in de Schijnwerpers

Toegevoegd op 09/08/2023

De Jeppa Zomerschool, die dit jaar zijn vierde editie viert, heeft de aandacht getrokken van de kranten vanwege de verdubbeling in aantallen en het toevoegen van een formule voor kleuters. Het programma omvat een breed scala aan Jeppa activiteiten, workshops en educatieve sessies die zijn ontworpen om de nieuwsgierigheid van studenten aan te wakkeren en hun leerervaring te verrijken.


"We geloven sterk in de kracht van leren, ongeacht het seizoen. Onze Zomerschool is niet alleen bedoeld om academische kennis over te brengen, maar ook om een omgeving te creëren waarin kinderen en jongeren kunnen groeien, verkennen en ontdekken. Zo is de zomerschool meer en meer geëvolueerd richting een sociaal gegeven. Ook kinderen die in het dagelijkse leven niet altijd de kans krijgen om aan een Jeppa sportkamp deel te nemen worden door de school of het sociale huis aangebracht om kosteloos deel te nemen aan de zomerschool."


De artikels in de krant benadrukken ook de impact van het initiatief op de gemeenschap. Ouders zijn blij met de gelegenheid om hun kinderen verder te doen ontwikkelen, terwijl lokale leerkrachten de samenwerking met Jeppa prijzen voor haar ondersteuning bij het aanvullen van het reguliere curriculum.


De twee artikels zijn terug te vinden via:


Jeppa zomerschool Beveren: Het Laatste Nieuws 


Jeppa zomerschool Kruibeke: Het Nieuwsblad 


Onze partners