;
X

NIEUW:
GOAL-BATTLE-ZONE

Nieuw in het verhuuraanbod: Goal-battle-zone!

Toegevoegd op 03/01/2022

Jeppa breidt opnieuw het verhuur aanbod uit. Om onze bouncekampen nog meer kleur te geven en om ons voetbal concept nog meer uit te werken kozen we voor deze indrukwekkende inflatable. De Goal-battle-zone is een 7,5 meter breed cirkelvormige inflatable. Een grote binnenring bakent de speelzone goed af om ongevallen te voorkomen en dus van het speelveld te vallen. Het gaat namelijk om een battle-zone. Deelnemers in duo trachten met sumo pakken (3 ploegkleuren) elkaar onderuit te halen of te botsen. 


Behalve het sumo gegeven zijn er ook 3 grote doelen van elke ploegkleur om te verdedigen. Door de zachte opblaasbare ondergrond waan je je onmiddelijk als een welleerd doelman. Duikel en save er op los! Het speelveld is ook door mooie belijning in drie verdeeld. Zo kan je afspreken om op je speelhelft te blijven voor bepaalde spelvormen. Maar je kan ook zonder sumo pakken handbal of voetbal spelen in drie ploegen.


De goal-battle-zone heeft een groene ondergrond met witte omkadering. Maar de drie ploegkleuren, zwart, geel en rood zoals onze nationale vlag, komen terug in de boarding en in de duivelsoortjes op de doelen. Ook op de sumo pakken en de leuke bijpassende sumo hoedjes. 


Heb jij interesse om deze vernieuwende attractie te huren voor je teamuitje, vrijgezellen, communiefeest, schoolfeest, opendeurdag, buitenspeeldag ... Neem dan een kijkje op de pagina met meer info .
Onze partners