X

De locatie

Bij de renovatie van de oude melkfabriek, werd er getracht het ruwe industriële karakter en de authenticiteit van de locatie zoveel mogelijk te behouden om zo de unieke sfeer voor jouw evenementen te garanderen. Cantina de Leche bestaat uit verschillende ruimtes en verschillende zalen. De grote plenaire ruimte biedt capaciteit voor een 500 personen en is voorzien van een volledig ingerichte DJ booth met feestverlichting. Deze ruime zaal is ideaal voor personeelsfeesten of grote seminaries. Buiten de plenaire zaal is er ook de cultuurzaal, een creatieve ruimte met plaats voor 250 personen. Een derde zaal is een break-out room voor 80 personen zodat jouw bedrijf ook tijdens de dag in kleinere groepjes kan overleggen.

Extra informatie

Welkom bij Cantina De Leche! Met veel indoor mogelijkheden is deze locatie ideaal voor jouw winterteambuilding. Het karaktervolle binnenplein is het hart van de site. In de koude wintermaanden vind je er eveneens een gezellige Pop Up winterbar. Op mooie lente dagen kan je hier heerlijk genieten van het zonnetje. Kortom: dé droomlocatie voor elke bedrijfsfeest. We bekijken graag samen de mogelijkheden.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Cantina De Leche: Pastorijstraat 5, 3020 Herent

Onze partners