X

De locatie

De mix van oude architectuur, natuur en perfecte bereikbaarheid vanuit Leuven, Brussel, Luik en luchthaven Zaventem maakt deze locatie uitermate geschikt voor een professionele meeting met klasse in combinatie met teambuilding.Het geheel heeft een eigentijds Eco character, met een 100% duurzame energievoorziening voor verwarming, water, elektriciteit.

Extra informatie

Dat teambuildings en activiteiten buiten de kantoormuren positief zijn voor de productiviteit van een team moeten we je nier meer vertellen. Als dit dan ook nog eens plaatsvindt in een groene omgeving, is de sfeer op en top. Jeppa stelt je voor: Domein Raesborre. Ontdek het programma van outdoor Jeppa activiteiten via de brochure. 


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Domein Raesborre : Sint-Jansbergsesteenweg 415, 3001 Leuven

Onze partners