X

De locatie

Domein Ten Bossche: Een in 1922 heropgebouwde villa in cottagestijl omgeven door tuin van 1 hectare 70 are. Het kasteel sluit mooi aan bij een bosgebied dat toen ook als ‘sterrenbos’ werd aangelegd. Bedrijfsevents, teambuildings, productlanceringen. Kort samengevat: Alles corporate in een groen en charmant jasje.

Extra informatie

Met een gigantische ruimte aan weide en bos is vrijwel alles mogelijk op deze locatie voor Jeppa teambuildings. Kleine KMO's tot 50 personen kunnen de sociaalste medewerker, een dart building, bubbelvoetbal of aan shoot out doen... Grotere bedrijven kunnen aan foot building, expedtie robinson, een gepersonaliseerde company cup of andere activiteiten deelnemen. Welkom op Domein Ten Bosshe , wij ontvangen je met open armen! Jeppaaa!


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Domein Ten Bossche: Autoweg 3, 1861 Meise

Onze partners