X

De locatie

Deze multifunctionele evenementenlocatie aan de rand van Tilburg leent zich voor iedere gelegenheid. Met 5 unieke zalen met ieder een eigen terras, meerdere outdoortereinen en de hoogstaande keukenbrigade is alles mogelijk. In Gasterij De Commanderie voelen jong en oud zich thuis, staat kwaliteit altijd op één en ontbreekt het de gasten aan niets.

Extra informatie

Breid jouw vergadering uit met één van onze teambuildingsactiviteiten. Download de brochure om de verschillende activiteiten te bekijken. Ga bijvoorbeeld een gezellig potje bubbelballen of kijk wie het hoofd koel kan houden tijdens ‘Defuse The Bomb’.  


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

De Commanderie: Rielseweg 861, 5032 SB Tilburg, Netherlands

Onze partners