X

De locatie

Ben je op zoek naar een unieke, multifunctionele eventlocatie die duurzaamheid en historische charme combineert? Kasteel Le Saulchoir nodigt je uit om de perfecte achtergrond voor elk type evenement te ervaren, genesteld in een adembenemend groene omgeving. Dit vernieuwde historische kasteel biedt een unieke mix van natuur, geschiedenis en moderne faciliteiten, ideaal voor het creëren van onvergetelijke momenten.

Extra informatie

Kasteel Le Saulchoir biedt de unieke mogelijkheid om zowel intieme binnenactiviteiten als grootse buitenactiviteiten te hosten, perfect afgestemd op elk type evenement. Van elegante diners binnen de historische muren tot avontuurlijke teambuildings in de uitgestrekte groene omgeving, hier is alles mogelijk. Deze locatie brengt het beste van twee werelden samen, waar de charme van het kasteelleven naadloos overgaat in de natuurlijke schoonheid van de buitenruimte.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Le Saulchoir: Rue du Becquereau 6, 7760 Celles

Onze partners