X

De locatie

Bar Goed is een strandpaviljoen gelegen aan strand Perkpolder in Zeeuws-Vlaanderen. In de zomermaanden is alles gericht op streetfood en word dit ook wel eens 'het Ibiza aan de Schelde' genoemd. In de winter word het omgetoverd naar winterstube met schaatsbaan en restaurant.

Extra informatie

Bar Goed gelegen aan strand Perkpolder biedt tal van teambuilding mogelijkheden daar het strand de ideale locatie is. Wel bekend daar zijn de Jeppa beachgames Beachvolleybal kennen we al maar ken je ook activiteiten als crossnetvollleybal, kanjam, spikeball, pitjau, rampshot en padelsmash. Jeppa leert het je kennen. Eerdere coöperatieve activiteiten als de sociaalste medewerker, expeditie Robinson en Jeppa universalis behoren ook tot de mogelijkheden. Doe een aanvraag voor meer info.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Bar Goed: Perkpolderhaven 6, 4588 RB Walsoorden, Netherlands

Onze partners