X

De locatie

De Mariahoeve is de thuisbasis van Saeftinghe Zilt, waar binnendijkse teelt van diverse zeegroenten plaatsvindt. Maak kennis met de boerenbuiten en de 'boer'gondische manier van leven. We stellen graag een arrangement voor jouw gezelschap samen. Een halve dag, een hele dag, een lunch of een diner? Alles is mogelijk!

Extra informatie

De Mariahoeve . Van ludiek tot serieus, van actief tot informatief, van competitief tot recreatief... Jeppa doet z'n uiterste best om alleen de leukste team building activiteiten op te nemen in het bestand. De mariahoeve biedt zowel indoor als outdoor mogelijkheden voor jouw teambuilding activiteit. Aanbod vanaf 20 tot 200 deelnemers.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Mariahoeve: Koninginnestraat 4, 4568 PT Nieuw Namen, Nederland

Onze partners