X

De locatie

Een authentieke 13e eeuwse hoeve gerestaureerd tot een prachtige feestlocatie met cachet. De ruime en open setting van Cachecour geeft een waaier aan mogelijkheden om zorgeloos te vieren, vergaderen of leren - zowel intiem als met een groot publiek. Van idyllisch bedrijfsfeest of originele vergadering tot een grote familiedag of teambuilding met Jeppa.

Extra informatie

Cachecour bestaat uit een kleinere zaal perfect voor vergaderingen of presentaties. Een volledig vernieuwde, ruime zaal + vestiaire, ontvangstruimte, sanitair, privé salon, DJ hoek en riante toog. De spraakmakende entre, maakt meteen een indruk op uw gasten. De fraaie binnenkoer van de eeuwenoude hoeve, de tuin en de nabije bossen geven de ideale omgeving voor de teambuilding activiteiten.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Cachecour: Kelchterhoefstraat 7, 3530 Houthalen-Helchteren

Onze partners