X

De locatie

Parkhoeve is een meer dan 100 jarige hoeve gelegen midden in de Limburgse natuur op een groot domein van 2,5 hectare. Parkhoeve biedt vele mogelijkheden voor ontspanning zoals de aanwezige wellness met sauna, hammam, jacuzzi en verwarmd buitenzwembad (april-september). Teams, groepen en verenigingen kunnen er op een rustige plaats vergaderen en ontbijten en lunchen.

Extra informatie

Ontsnap naar Parkhoeve in Ham, jouw oase van rust en plezier. Voor een Jeppa teambuilding activiteit is er voldoende ruimte outdoor op het grote grasveld. Enkele activiteiten uit het aanbod: De sociaalste medewerker, shooting teambuilding, foot building, expeditie Robinson, dart building, shoot out, bubbelvoetbal .. Ontdek de activiteiten en download de brochure voor info over de locatie.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Parkhoeve: Genendijkerveld 19, 3945 Ham

Onze partners