X

De locatie

Dit prachtige kasteel biedt als locatie verschillende mogelijkheden om teams, groepen of verenigingen in een vertrouwde, maar ook rustige plaats te kunnen vergaderen of aan teambuilding te doen. Er zijn meerdere ruimtes die kunnen dienen als vergaderlocatie of spelruimtes. U kan ook gebruik maken van de mooie achtertuin bij goed weer om bijvoorbeeld activiteiten aan een gezellige receptie te koppelen. Het koetshuis biedt dan weer de mogelijkheden voor grote groepen, catering en zelfs een danspasje. Een nieuwe toog werd centraal geplaatst in de zaal en de dansvloer kreeg een grondige make-over.

Extra informatie

Kleine passievere braintwisters indoor als een crack the safe. Ontspannende activiteiten tijdens een gezellige receptie: Shooting teambuilding, dartbuilding, kleine inflatables als footpool, inflatable dart... Wil u nog actiever dan kan u zich wagen aan bijvoorbeeld "De sociaalste medewerker" of rustiger de creative tools. Heeft uw bedrijf iets te vieren? Zoek niet verder, het Kasteel van Lebbeke heeft alles in huis om van uw event een ongeëvenaard succes te maken. De mogelijkheden zijn oneindig, uw wensen zijn onze missie.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Kasteel Van Lebbeke: Leo Duboisstraat 41, 9280 Lebbeke

Onze partners