X

De locatie

Zin om jullie team nog dichter bij elkaar brengen? Het groepsgevoel binnen het bedrijf naar het allerhoogste niveau te tillen? Op een idyllische locatie, ver weg van alle drukte, omringd door Vlaamsche velden? Dan is de Maurushoeve wat u zoekt. Plan je teambuilding in een oase van rust op een boogscheut van Gent.

Extra informatie

Bij Jeppa draait alles om dynamiek, plezier en teamgeest. In samenwerking met de idylische Maurus Hoeve hebben we een reeks onvergetelijke teambuilding activiteiten samengesteld die garant staan voor een dag vol lach, sportivitiet en verbondenheid. Temidden van de rustgevende natuur en de authentieke charme van de hoeve, bieden we een scala aan teambuilding activiteiten op maat van jouw bedrijf. Ontdek ze en dowload de brochures.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Maurus Hoeve: Rapenburg 1, 9930 Lievegem

Onze partners