X

De locatie

Feestzaal Travoo, gelegen in het pitoreske Geraardsbergen, verwelkomt u in een moderne zaal waar dromen tot leven komen. Met een ruime keuze aan formules, afgestemd op elk budget, verzorgen wij uw feest tot in de puntjes, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.

Extra informatie

Het veelzijdige karakter van Business- en Eventcenter Travoo biedt tal van mogelijkheden voor groepen tot 100 personen. De mooie zaal met grote open ramen maken samen met het terras en de tuin één mooie ruimte om aan verschillende teambuilding activiteiten te doen. Ontdek de mogelijkheden via de brochure en boek jouw teambuilding te Geraardsbergen.


INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Travoo: Adamstraat 20, 9500 Geraardsbergen

Onze partners