X

Teambuilding
Het Groen Kasteel Lennik

De locatie

In dit kasteel kan je gebruik maken van 3 zalen. In twee van deze zalen kan je rustig vergaderen met alle faciliteiten voorhanden. Beamer, scherm, flipchart en toeboren zijn hier voorzien. In de derde ruimte kan je je gasten verwelkomen in de vorm van een receptie. De ruimtes kunnen allen gebruikt worden als break-out room naar het omliggende park.

Extra informatie

Het Groene Kasteel Van Lennik heeft z'n naam niet gestolen. Het omliggende park is een groene oase, met
prachtige plantencollecties, kronkelende wegen, gebogen bosranden en uitgestrekte grasvelden. Hier heb je de mogelijkheid voor verscheidene Jeppa teambuilding activiteiten en om bijvoorbeeld tenten te plaatsen voor jouw bedrijfsevent.
  


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Het Groen Kasteel Lennik: Konijnestraat 172, 1602 Sint-Pieters-Leeuw

Onze partners