;
X

Wat is het?

Ben je op zoek naar leuke coöperatieve activiteiten te huur om je volgende sportdag, evenement, feest of teambuildingdag tot een onvergetelijke ervaring te maken? Zoek niet verder! Bij Jeppa bieden we enkele leuke en opwindende teamgames te huur aan die geschikt zijn voor bijna alle leeftijden en gelegenheden.

Informatie

HUURPRIJS (EXCL. BTW EN TRANSPORT)


Van elke attractie zijn er telkens 4 exemplaren: Groen, geel, wit en zwart.  • Zakspringen: €120

  • Zeilspringen: €140

  • Rupsbanden: €140

  • Springbuizen: €160

  • Totaal pakket prijs: €440

  • Alle prijzen apart of het totaalpakket zijn aan 50% op dag 2.


Zakspringen: Spring per 3/4 of 5 personen in een gigantische zak. Een klassieker die nooit uit de mode raakt.


Zeilspringen: Eén of twee personen van je team trekken aan het handvat en touw om een zeil vooruit te trekken. De andere deelnemers van je team springen wanneer het zeil getrokken wordt. Op deze manier probeer je als eerste de overkant te bereiken.


Rupsbanden: Werk samen en toon je coördinatie en communicatie terwijl je met je vrienden of collega's zo snel mogelijk voortbeweegt in een rupsband


Springbuizen: Race tegen elkaar op onze springbuizen of skippyslangen en ontdek wie de snelste en behendigste springer of bouncer is.


De jeppa teamgames zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. We zorgen ervoor dat je evenement veilig en plezierig is. Het huren van onze teamgames is zeer eenvoudig. We leveren en installeren de kleurrijke spellen op de locatie van jouw keuze, of je kan deze zelf ophalen. De installatie is zeer gebruiksvriendelijk.


Klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor beschikbaarheid of andere vragen, en we helpen je graag bij het plannen van je perfecte evenement.


0

VERHUUR AANVRAGEN

Heb je één van onze verhuurmogelijkheden in gedachten en wil je deze graag op jouw event of feest? Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we gaan direct voor jou aan de slag.

Onze partners