X

De locatie

Deze residentiële locatie beschikt over een ruimte voor 30 personen die vaak gebruikt wordt voor presentaties, vergaderingen en meetings. In de vuurput aan het zwembad kan je tot 6 personen brainstormen. Uniek! Als kers op de taart kan je hier ook overnachten. De locatie biedt 7 slaapkamers met 6 dubbele en 20 enkele bedden, 2 badkamers en 5 douches. Een verblijf in Connect Melle zal je niet snel vergeten!

Extra informatie

Bedrijven zijn steeds op zoek naar manieren om hun werknemers te verwennen en te motiveren.
Connect Melle biedt hiervoor een unieke oplossing: Een luxueus, volledig ingericht vakantiehuis waar uw werknemers helemaal tot rust kunnen komen. Tegelijkertijd kan er worden samen gewerkt, brainstormen en bouw je een team met de Jeppa teambuilding formules!


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Connect Melle: Brusselsesteenweg 167, 9090 Melle

Onze partners