X

Wat is het?

Lachen, gieren, botsen! Dat is kort samengevat de essentie van een potje bubbelballen of bumperballen. Jij en je vrienden, familieleden of collega’s kunnen op verschillende manieren zo een dagje bubbelgames vullen: Leuke samenwerkingsspelletjes, Total loss bubbelvoetbal, activiteiten te huur voor de allerkleinsten, het is allemaal mogelijk. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij maken voor u een gepersonaliseerd instructieplan op. Wil je bubbelballen of bumperballen huren in Antwerpen, Oost-Vlaanderen of elders in Vlaanderen, Jeppa komt naar je toe!

Informatie

Plan je een evenement, teambuilding, vrijgezellenfeest, familiefeest of gewoon een leuk dagje in groep? Met footpool scoor je gegarandeerd! Je kan deze activiteit ook steeds combineren met footpool, footgolf, dartvoetbal om er een echt voetbalevent van te maken.


HUURPRIJS (EXCL. BTW EN TRANSPORT)



  • 8 bubbelballen: Dag 1: €160 (Dag 2: €80)

  • 10 bubbel ballen: Dag 1: €190 (Dag 2: €100)

  • 12 bubbel ballen: Dag 1: €230 (Dag 2: €115)


0

VERHUUR AANVRAGEN

Heb je één van onze verhuurmogelijkheden in gedachten en wil je deze graag op jouw event of feest? Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we gaan direct voor jou aan de slag.

Onze partners