X

Wat is het?

Footgolf is zoals de naam doet vermoeden een combinatie van golf en voetbal. Het wordt op verschillende terreinen gespeeld met een speciaal ontworpen voetbal. Het is de bedoeling om de bal in zo weinig mogelijk trappen in de verschillende holes met een diameter van 52cm te krijgen. Deze activiteit te huur kan je spelen op een voetbalveld maar net zo goed op de speelplaats of in de stad. Een Footgolfer streeft naar dezelfde nauwkeurigheid als een Golfspeler. Er is geen betere manier om je traptechniek te etaleren. Naast inzicht, precisie, de nodige kalmte en de traptechniek moet een Footgolfer bovendien rekening houden met hindernissen én de wind in een soms urban omgeving. FootGolf is enkele jaren geleden ontstaan op initiatief van oud-profvoetballer Willem Korsten. Hij speelde gedurende zijn loopbaan op trainingen al een soortgelijke variant. Hierbij was de bedoeling om de bal van het trainingsveld in zo min mogelijk trappen in de kleedkamer te krijgen. Een origineel concept, je kan het dan ook enkel huren in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, of elders in Vlaanderen bij Jeppa Sport.

Informatie

Plan je een evenement, teambuilding, vrijgezellenfeest, familiefeest of gewoon een leuk dagje in groep? Met footpool scoor je gegarandeerd! Je kan deze activiteit ook steeds combineren met footpool , dartvoetbal of het huren van bubbelballen om er een echt voetbalevent van te maken.


HUURPRIJS (EXCL. BTW EN TRANSPORT)



  • Dag 1: €120

  • Dag 2: €60


0

VERHUUR AANVRAGEN

Heb je één van onze verhuurmogelijkheden in gedachten en wil je deze graag op jouw event of feest? Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we gaan direct voor jou aan de slag.

Onze partners