X

NIEUWE PARTNERSHIPS,
NIEUWE TEAMBUILDING MOGELIJKHEDEN!

Nieuwe partners voor teambuildings!

Toegevoegd op 19/10/2023

Jeppaaa! Nieuwe locaties, nieuwe mogelijkheden! Wij stellen graag onze nieuwste partners aan u voor:


Cachecour


Adres: Kelchterhoefstraat 7, 3530 Houthalen-Helchteren


Historische locatie doordrenkt van karakter, waar teams zich kunnen laten inspireren door het verleden in het unieke waterlandschap in het hart van Limburg. Deze ruime en open setting geeft een waaier aan mogelijkheden om zorgeloos te vieren, vergaderen of leren - zowel intiem als met een groot publiek. Van idyllisch bedrijfsfeest of originele vergadering tot uw teambuilding met cachet. Ons team staat klaar om je van A tot Z te begeleiden en je gasten en relaties omver te blazen.


Plein Publiek


Adres: Zonnestroomstraat 2A, 2020 Antwerpen


Een bruisende stedelijke ruimte die creativiteit en teamwork stimuleert, ideaal voor levendige en interactieve teambuildingactiviteiten. Plein Publiek biedt 4 verrassende settings aan:


• De unieke serre met een ware stadstuin: Zittend: 250 personen Staand: 600 personen


• Een rooftop om bij weg te dromen, waar de zon steeds schijnt: Zittend: 80 personen Staand: 160 personen


• Meeting room & breakout boxes, waar we voor elke organisatie tailor-made teambuildings kunnen bieden.


• Een multifuntionele eventweide om meer dan 2000 deelnemers op los te laten


Ark Van Noë


Adres: Arkstraat 6, 2460 Kasterlee


Recreatiedomein Ark van Noë is gelegen aan de oevers van de Kleine Nete. Het is de ideale vertrekplaats voor kano- en kajaktochten, maar ook een geweldige locatie voor bedrijfs-, familie- en of teambuildingsevents. Een oase van rust en natuur waar teams zich kunnen onderdompelen in groene weelde, perfect voor diepgaande verbindingen. Er zijn zittende plaatsen tot 250 personen in de box tent. Vanaf 1 mei is er ook plaats in de gezellige lounges van de beachbar en het feestzaaltje met eigen bar is geschikt voor kleinere feesten en events tot 60 personen.


De Parkhoeve


Adres: Genendijkerveld 19, 3945 Ham


Een charmante boerderijlocatie waar de essentie van samenwerking in een landelijke omgeving wordt ervaren, met ruimte voor teamreflectie en groei. Huur de stretchtent van april tot september voor een comfortabele en gezellige sfeef na je teambuilding activiteit tot 60 personen.


Bar Brial


Adres: Fortstraat 100, 2640 Mortsel


In de groene omgeving van Fort 4, in het hartje van Mortsel... Bevindt zich een gezellige zomerbar! Een eigentijdse locatie met een warme sfeer, ideaal voor informele teambuildingactiviteiten en ontspannen samenzijn na afloop. De uitgestrekte grasvlakte biedt vele mogelijkheden tot activiteiten als de sociaalste medewerker, shooting teambuildings, expeditie Robinson ...


Poldernoord


Adres: Broekdam-Noord 49, 9150 Kruibeke


Polder Noord is gelegen aan de rand van het 650 hectare grote natuurgebied "Polders van Kruibeke", een paradijs voor fietsers en wandelaars, op slechts 10 minuten wandelen van het centrum van Kruibeke, de veerboot naar Hoboken en de Waterbus naar Antwerpen of Hemiksem. Voor deze locatie mikken we op kleine KMO's, teams onder de 30 personen om aan kleine activiteiten te doen en nadien gezellig op café te gaan.


Elke locatie is zorgvuldig gekozen om een unieke omgeving te bieden voor onze teambuildingactiviteiten. Jeppa, experts in verrassende beweging, nodigt u uit om samen met ons te bewegen, te groeien en te ontdekken op deze bijzondere plekken.


De Schuur


Adres: Broekdam-Noord 49, 9150 Kruibeke


De Schuur ligt in het groene kader van Fort 3 in Borsbeek. Dorp naast de stad! Je kan hier ongedwongen genieten van de unieke sfeer in en rond onze nostalgische woonwagens. Een originele locatie met ruime buitenzone. De Schuur is een creatieve ontmoetingsruimte en de ideale plek voor een teambuilding of familiedag. Onze partners