X

De locatie

De groene omgeving van Fort IV is al jaren de thuisbasis van Bar Brial. Een uitgestrekte grasvlakte, een zandbak, een glinsterende discobal en een grote ruimte zowel in open lucht als overdekt zorgen ervoor dat je hier heel de zomer terecht kan voor een gezellige teambuilding, afterwork of groter bedrijfsevent . Eten is mogelijk in de bistro, maar ook op het terras.

Extra informatie

Bar Brial ,geopend van 29 maart tem 8 september 2024, heeft alles in huis om van uw event een memorabel succes te maken. Voor een unieke teambuilding activiteit is er voldoende ruimte outdoor op het grote grasveld of indoor onder de luifel. Enkele activiteiten uit het aanbod: De sociaalste medewerker, shooting teambuilding, foot building, expeditie Robinson, dart building, office games, shoot out of archery tag, bubbelvoetbal .. Ontdek de activiteiten en download de brochure.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Bar Brial: Fortstraat 100, 2640 Mortsel

Onze partners