X

De locatie

Op zoek naar een multifunctionele event locatie in een circulaire en groene omgeving? Groepen tot 600 personen verwelkomen we in de volledig transparente serre met 360 ° projectie. Voor kleinere groepen is de rooftop ideaal om je direct in een vakantiestemming te brengen. Het overdekte terras maakt het geschikt voor alle seizoenen.

Extra informatie

Plein Publiek bestaat uit vele containers waarin kleine spelen als tablegames of interactive teambuildings kunnen doorgaan. Voor een grotere teambuilding activiteit is er voldoende ruimte outdoor op het grote grasveld of op de padelvelden. Enkele activiteiten uit het aanbod: Company cup, familiedag, de sociaalste medewerker, shooting teambuilding, foot building, expeditie Robinson, dart building ...


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Plein Publiek: Zonnestroomstraat 2A, 2020 Antwerpen

Onze partners