X

De locatie

De Schuur ligt op het gemeentelijk recreatiedomein Fort 3 in Borsbeek, in een mooie, groene omgeving aan de rand van Antwerpen. Zoek je een origineel en ontspannen kader om er met je team even tussenuit te zijn? Jeppa biedt met "De Schuur" een creatieve, inspirerende en sfeervolle locatie. Geniet in dit unieke decor na je teambuildingactiviteit van de nostalgische woonwagenbar en optredens.

Extra informatie

Jeppa biedt activiteiten aan bij slecht weer indoor: Interactive teambuilding, de sociaalste werknemer, light hunter, crack the safe... Bij goed weer beschikt het fort 3 met de daaromliggende terreinen over voldoene plaats om shoot out of een sociaalste medewerker te organiseren. Ontdek alle mogelijkheden in de bijpassende brochure.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

De Schuur: Zomerbar Fort 3, 2150 Borsbeek

Onze partners