;
X

De locatie

Recreatiedomein Ark van Noë is gelegen aan de oevers van de Kleine Nete. Het is de ideale vertrekplaats voor kano- en kajaktochten, maar ook een geweldige locatie voor bedrijfsfeesten, familiedagen of teambuildings. De Ark van Noë zonder dieren, dat kan uiteraard niet. In het midden van het terrein, tussen Ark Beach en Ark Glamping bevindt zich de kinderboerderij. Ook de event weide achteraan het domein kan gebruikt worden als extra locatie waar u een deel van uw activiteiten organiseert. Geen zin om achteraf nog naar huis te rijden? Geen probleem; combineer uw feest of event met een overnachting op Ark Glamping.

Extra informatie

Koppel een originele activiteit aan jouw bedrijfsfestiviteiten.. 3 mogelijke activiteiten die we in de kijker zetten: De sociaalste medewerker, de shooting teambuilding en de company cup. 


Ontdek alles over deze activiteiten en de locatie via de brochure. 


De sociaalste medewerker: 


Voer allerlei originele opdrachten uit in verschillende ploegsamenstellingen. Soms werk je in ploegjes van 2, soms werk je in ploegen van 10, 5 of 4 deelnemers. Doordat de ploegen constant wijzigen werk je eens met iedereen samen en leer je elkaar op een andere manier kennen dan binnen de werksfeer. Na elke opdracht worden individueel punten uitgedeeld. Aan het einde van dit concept is er één winnaar. Die persoon mag zich voor minstens één jaar de sociaalste medewerker noemen.


Shooting teambuilding:


Schieten met allerlei materialen onder veilige begeleiding met een drankje bij. Wat wil je meer hebben? Daag je collega’s uit in het schieten van pijl en boog, blaaspijp, karabijn, katapult, … . Schiet naar onze staande wip of trap naar onze inflatable target. Je kan zelfs leren werpen met een ninja ster of je vertrouwde dart skills etaleren. Wij verwerken al deze verschillende shooting games in een amusante competitie.


Company Cup:


Creëer samen met ons een gepersonaliseerde competitie voor jouw bedrijfspersoneel. Schrijf je individueel of met een team in via een geautomatiseerde applicatie op de smartphone en hou de scores bij van verschillende opdrachten. De opdrachten zijn door jou te kiezen uit een uitgebreid attractieverhuur. Met een scorebord dat om de 20 seconden via de app wordt geüpdatete krijgen we één winnaar of winnende ploeg aan het einde van je bedrijfsevent. De applicatie kan weergegeven worden met logo en huisstijl van jouw bedrijf, zo pak je bij collega’s uit met een innovatief spelconcept een vrijblijvende competitie of recreatie wie gewoon op eigen tempo wil deelnemen.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Ark Van Noë: Arkstraat 6, 2460 Kasterlee

Onze partners