X

De locatie

In Antwerpen tref je de nieuwste en modernste professionele kabelbanen van België aan om te wakeboarden. Voor kleine groepen bevindt zich op het water het Regatta Club terras waar je bedrijf kan kijken naar de wakeboarders en kan genieten van een drankje, lunch of dinner. Naast dit terras ook een gloednieuw aquapark! Voor grotere groepen en bbq's wordt naast het water gebruik gemaakt van de Regatta Beach serre.

Extra informatie

Teambuilding wateractiviteiten als wakeboarden, aquapark, supboarden, vlotten bouwen... Landactiviteiten als beachvolleybal, spikeball, shoot out, expeditie Robinson, de sociaalste werknemer... Download de brochure met specifieke Jeppa activiteiten voor deze locatie en de catering formules. Wij verwelkomen je met veel enthousiasme bij partners Wake-up Cable! en Regatta By Jacks!


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Wake-up Cable: Katwilgweg, 2050 Antwerpen

Onze partners