X

De locatie

EventHouse is een buitengewone residentiële locatie in het hart van West-Vlaanderen. De moderne villa biedt een grote multifunctionele ruimte met open haard, lounge area en een prachtige bar. De perfecte plaats om het glas te heffen en om te dansen! Centraal ligt het (deels overdekt) groot terras dat uitkijkt op de tuin met verwarmd zwembad en ecologische zwemvijver.

Extra informatie

EventHouse biedt mogelijkheden tot 200 personen. In de 6000 m² parktuin met ecologische zwemvijver en verwarmd zwembad kan probleemloos een teambuilding plaatsvinden. De Jeppa universalis , de sociaalste medewerker en de company cup zijn al enkele voorbeelden van activiteiten die hier gemakkelijk kunnen doorgaan.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Event House: Sint-Bertinuslaan 28, 8480 Ichtegem

Onze partners