X

De locatie

Groot en multifunctioneel bij grote bedrijven, op te splitsen en gezellig knus voor een kleine KMO. Mobiele zwarte wanden zorgen ervoor dat je Uzien in een handomdraai kunt inrichten naar jouw wensen. Naast de grote zaal zijn er nog een aantal ruimtes indoor en outdoor te gebruiken. De sfeervolle bar en de uitgebreide accommodatie zorgen ervoor dat elke Jeppa teambuilding of evenement in UZIEN een topper wordt.

Extra informatie

Een technisch goed uitgeruste zaal en een vriendelijk beleid maakt van UZIEN een bijzondere plek. Een fabriek waar je plezante dingen kunt beleven ism met Jeppa! Van indoor tot outdoor, teambuilding activiteiten voor grote groepen of kleine groepen. Wij hebben er al zin in! Jij ook? Download de brochures voor meer info over de locatie en de mogelijke teamuilding activiteiten.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Uzien: De Cassinastraat 10, 8540 Deerlijk

Onze partners