X

De locatie

Genesteld in het hart van Brugge, een stad bekend om zijn middeleeuwse architectuur en schilderachtige kanalen, ligt La Brugeoise , een unieke locatie die de perfecte mix van industrieel erfgoed en moderne faciliteiten biedt. Deze voormalige treinwagonfabriek, met zijn rijke geschiedenis en karakteristieke architectuur, is getransformeerd tot een veelzijdige evenementenlocatie.

Extra informatie

La Brugeoise is de ideale plek voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving voor teambuildingactiviteiten, conferenties en bedrijfsevenementen, speciaal ontworpen voor grote groepen. De perfecte toegankelijkheid en dit unieke historische kader in combinatie met een originele Jeppa invulling zijn voor zowel de organisator als de genodigden de belangrijkste troeven voor een geslaagde en vlotte organisatie.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

La Brugeoise: La Brugeoise, Vaartdijkstraat 5, 8200 Brugge

Onze partners