X

De locatie

Vayamundo Oostende is het grootste congres- en meetingcenter op de Belgische Zeedijk! Het omvat 14 vergaderzalen, een congreszaal voor 300 personen een sporthal, 380 kamers en appartementen, een zwembad met jacuzzi, sauna, een fitnessruimte en directe toegang tot de Noordzee. Daardoor is het de ideale keuze is voor jouw teambuilding activiteit op het strand.

Extra informatie

Vergaderen voelt bijna als vakantie bij Vayamundo! Combineer de veelzijdigheid van de vergaderfaciliteiten met inspirerende teambuildingactiviteiten en een ontspannen verblijf aan de Belgische kust. Ontdek activiteiten als beachgames (Spikeball, crossnetvolleybal, Pitjau, padelsmash...) of echte teambuilding challenges van Jeppa op het strand van Oostende.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Vaya Mundo Oostende: Zeedijk 330, 8400 Oostende

Onze partners