X

Wat is het?

Footpool is een spel dat voetbal en poolbiljart op een verrassende wijze combineert. Het concept – ook gekend als pool voetbal te huur, voetbalbiljart te huur, poolbal te huur of pool soccer te huur– is een uniek concept in België, waarbij iedereen zijn voetbalkwaliteiten kan tonen, maar dan op een rustige en doordachte manier. Geconcentreerd mikken, een mooie traptechniek en een slimme strategie zijn namelijk uiterst belangrijk. Deze inflatable van 3 op 6 meter is geschikt voor alle leeftijden. De regels van footpool zijn eigenlijk net hetzelfde als die van het gekende pool. Wie als eerste zijn kleur uitspeelt en met de zwarte bal raak schiet wint het spel. Jeppa beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke inflatable footpool voor verhuur, het is zo geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Informatie

Plan je een evenement, teambuilding, vrijgezellenfeest, familiefeest of gewoon een leuk dagje in groep? Met footpool scoor je gegarandeerd! Je kan deze activiteit ook steeds combineren met footgolf, dartvoetbal of het huren van bubbelballen om er een echt voetbal event van te maken.


HUURPRIJS (EXCL. BTW EN TRANSPORT)



  • Dag 1: €110 

  • Dag 2: €55 


0

VERHUUR AANVRAGEN

Heb je één van onze verhuurmogelijkheden in gedachten en wil je deze graag op jouw event of feest? Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we gaan direct voor jou aan de slag.

Onze partners