;
X

De locatie

Een teambuilding of bedrijfsevent bij Bocadero leent zich uitstekend voor grote bedrijven. Bij mooi weer kan je buiten genieten van een zomers (privaat) terrasje, bij minder goed weer bieden de grote overdekte hallen van Waagnatie garantie op bescherming. Geniet na een bedrijfsevent met je collega’s van een heerlijke diner of apero in de gezellige lounge van Bocadero.

Extra informatie

Bocadero/ Waagnatie beschikt over zeer grote binnenruimte. Dit biedt zeer veel mogelijkheden naar grote groepen en activiteiten. Wil je proeven van verschillende attracties als interactive teambuildings, shoot out, gigantische inflatables of wil je een competitie op maat van jouw bedrijf met een gepersonaliseerde applicatie. Dan is de Company cup een onvergetelijke innovatieve keuze. Ontdek alle mogelijke activiteiten op deze locatie in de te downloaden brochure.


0

INFOBROCHURE AANVRAGEN

Op zoek naar een leuke teambuilding of een onvergetelijk event? Een eigen locatie of één van onze locaties in gedachten? Wij denken graag met je mee dus laten we samen de mogelijkheden voor jouw situatie bekijken. Stuur ons de nodige gegevens via dit formulier en we komen graag met enkele voorstellen en geven je met veel plezier meer informatie. Na het invullen krijg je alvast onmiddellijk onze infobrochures toegestuurd.

Bocadero: Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

Onze partners